Мʼятна жуйка смакоароматизатор
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Мʼятна жуйка смакоароматизатор

Смакоароматизатор з м'ятним настроєм додасть особливоï родзинки не тільки блиску для губ, але й масляній масажній плитці чи очищувальній олійці

  • 5 г

26,00 ₴

26,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Смакоароматизатор Мʼятна жуйка

Склад: ароматизуюча речовина, сироп глюкози, гліцерин, пропіленгліколь, молочна кислота, сорбат калію

Розчинність: олія, тригліцериди

Один із найцікавіших наших жиророзчинних смакоароматизаторів — парфумерний кежуал, його навіть можна носити. В ідеалі приємно додати 2 % в гіалуроновий крем для тіла або 5 % у двофазну олійку для душу.

Косметика з ароматом мʼяти — не обов’язково гігієна порожнини рота, ми мислимо ширше, тому випробували смакоароматизатор і в шампунях, і в догляді за тілом, і в масажних оліях. «Мʼятна жуйка» — ніжний і затишний аромат, до якого ви швидко прив’яжетеся.

Для розведення цього зеленого смачного запаху радимо залучати смакоароматизатор «Кавун» — тиха літня балаканина м’ятноï жуйки з кавуновою м’якоттю приємно слухати не дуже вдумливо, особливо в жаркий літній день.

Смакоароматизатор «Мʼятна жуйка» для літньої косметики підійде ідеально: такий собі жарознижувальний свіжак дивовижно вписується в будь-який вид косметики, що змивається і не дуже. Діти теж будуть у захваті від зубної пасти або гігієнічної помади на цьому смачному ароматизаторі.

Примітка: даний ароматизатор водорозчинний, тому в рецепті помади вимагає добавки емульгатору 3–5 %. На одну помаду — емульгатора на кінчику ножа. Розплавити олійну фазу з емульгатором, перемішати, ввести смакоароматизатор і знову ретельно перемішати. Залити помаду в туби. Завдяки емульгатору помада набуває додатковий глянець і ковзання! Смакоароматизатори універсальні як косметичний компонент:

Косметичне застосування смакоароматизатора «М'ятна жуйка»: 

1-5%

  • дитяча косметика, спреї-парфуми для дітей — 1%,
  • помада, блиск для губ, плампери — 1,5-3%,
  • піномийні засоби — 5%,
  • освіжувач повітря, спреї, аромадифузори — 4-5%,
  • тоніки, гелі, креми для шкіри — 2%.

Зберігання: у прохолодному місці, щільно закупоривши

Статті на тему:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04316
Новий
4 од.
chat Коментарі (1)