Емульгатор Olivoil Avenate
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово немає в наявності

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Емульгатор Olivoil Avenate

Розкішна натуральна база

(олія оливи і вівсяний протеїн) дарує емульсіям легкість, як після формул на силіконах. Натуральний, прост у застосуванні, розрахований для створення прямих емульсій

  • 25 г

local_shipping Безкоштовна доставка лише для замовлень понад 2000 гривень — по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Емульгатор Olivoil Avenate 


INCI: Olivoil Avenate Emulsifier

Зовнішній вигляд: бліді брикети жовтого кольору

рН (водно-спиртовий розчин, 50%) 6-7

Натуральний емульгатор поєднує в собі всі переваги оливкової олії і пом'якшувальну властивість гідролізованого вівсяного білка. Ось чому емульсії на цьому компоненті відрізняються ніжною текстурою, що нагадує кращі зразки формул на силіконах.

Крем від подразнень на шкірі з 3-4% Olivoil Avenate надає миттєву заспокійливу дію, оскільки навіть без активних речовин добре впливає на стан епідермісу (жирнокислотний склад оливкової олії ідеальний для будь-якого типу шкіри).

Жирна фаза кремів на Olivoil Avenate може варіюватися від 10 до 50%. Якщо олій в кремі 10-20%, то вводять 3-4% емульгатора, при 30-50% вмісті олій в формулі емульгують 5-6% компоненту.

Важливо відзначити, що оптимальний рівень рН для досягнення ідеальної текстури і консистенції емульсії знаходиться в діапазоні 5-7. Дотримання цих нехитрих правил гарантує бездоганну стабільну емульсію.

На особливу увагу заслуговує кондиціонуюча і розгладжуюча властивість емульгуючої бази, що стане в нагоді при створенні легких кремів під очі, наприклад.

 Властивості:

- не містить ПЕГ,
- створює стійкі та ніжні емульсії,
- натуральний і біорозкладаний компонент,
- нелипка текстура готового продукту,
- пом'якшує шкіру і розгладжує волосся,
- кондиціонуюча.

 Косметичне застосування:

3-6%, жиророзчинний
- об`єм жирної фази емульсії 10-20% потребує 3-4% емульгатора,
- об`єм жирної фази 30-50% - 5-6% емульгатора.

Виробник: Італія

Зберігання: щільно закритим, у сухому темному місці при температурі 10-25°С

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04759
Новий
chat Коментарі (11)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • 3
  • chevron_right