Сірка осаджена
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Сірка осаджена

Аптечне мило

позбавить від прищів, оздоровить шкіру. Шампунь на сірці сприяє росту волосся, лікує лупу. Сірчані бальзами зміцнюють нігті.

  • 50 г

40,00 ₴ Без податку

40,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Сірка осаджена

INCI: Сірка praecipitatum

Зовнішній вигляд: жовтий порошок із специфічним запахом

Розчинність: легко в Полісорбаті-80, нерозчинна у воді (диспергується) і спирті; частково розчинна у гарячій олії  1:100

Сірно-цинкове мило

Дерматологи давно довіряють сірці - вона оздоровлює шкіру, робить її рівною і чистою. Відлущувальні препарати сірки застосовуються при ластовинні та пігментних плямах.

Прекрасно сумісна з оксидом цинку. Ця парочка легко перемагає вугровий висип. Але оскільки сірка осаджена має різкий запах, скористайтеся бетациклодекстрином, який поглинає нав'язливий аромат.

Сірка використовується в багатьох аптечних прописах. Найбільш відоме молочко Відаля - бовтанка, що містить 5% сірки осадженої. Шкірі життєво необхідний цей елемент, тому скористайтеся Полісорбатом-80. Він з легкістю розчиняє сірку, нейтралізуючи при цьому специфічний сірчаний дух. Навіть 5% сірки в полісорбатній суміші не пахнуть! Такий сірчаний мікс зручно вводити в гідрофільну олію для вмивання шкіри, в мило або бельді для шкіри тіла.

Готові засоби від прищів часто містять сірку очищену (наприклад, крем Клерасил, гель Делакс-акне) і водорозчинну. Це дуже зручно, особливо для новачків. Шкіра тіла, схильна до акне і фолікулітам, славно відреагує на класичне сірчане мило (3-10%). Таке очищення оптимізує секрецію сальних залоз, мінералізує шкіру і злегка відлущує. У результаті шкірні покриви очищаються і оздоровлюються.

Аптечне лікувальне мило часто містить оксид цинку (1-2%) і саліцилову кислоту (1-3%): такий комплексний вплив вже точно винищить прищі! Для нейтралізації сірчаного запаху використовуйте бетациклодекстрин і ефірні олії, а для зволожуючого бонусу обов'язково вводьте фукогель або алое-віра.

Хороша сірка в шампунєвих бельді для лікування лупи. Миття голови з сірчаними шампунями гарантує чисту шкіру голови і посилення росту волосся: сірка ж джерело мікроелементів! Якщо запах сірки нав'язливий, скористайтеся МСМ.

Не забудемо талант сірки зміцнювати нігті. Суміш-догляд на батері з сіркою за три тижні допоможе позбавити нігті від крихкості, зміцнить кутикулу і саму нігтьову пластину.

 Властивості:

- слабка відлущувальна;
- стримує утворення комедонів;
- антисептик, підсушує,
- від лупи і себореї.

 Косметичне застосування:

0,5-5%,
- в лікувальному милі до 10%
- косметика лікувальна від акне - 2-6%,
- мило сірчане - 5-10%,
- шампуні від лупи - 2-4%,
- зміцнення нігтів - 3-5%,
- дерматопрепарати - 5-7%, в окремих випадках для змиваючих засобів
вводять 10%, застосовувати під контролем лікаря-косметолога.

Статті по темі. Рецепти і поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02366
Новий
9 од.
chat Коментарі (9)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • chevron_right