Актив заспокійливий Азулен
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Актив заспокійливий Азулен

Гіпоалергенний Азулен миттєво заспокоює шкіру, тому є ідеальним для дитячої косметики і після пілінгу. Зволожуючий природний компонент отримано з ефірного масла.

  • 10 г

77,00 ₴ Без податку

77,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Актив заспокійливий Азулен

INCI: Azulene 99%

Зовнішній вигляд: прозора рідина з блакитним відтінком

Розчинність: спирт, вода, глiцерин, глiколi

Азулен придумали отримувати перегонкою рослинної сировини (ромашка, деревій, валеріанове коріння, ін.) з водяною парою: в такий спосіб з проазулену виходить корисна косметична речовина азулен. Уже півтора століття азулен допомагає дерматологам лікувати хвору шкіру і омолоджувати здорову.

Застосування азулену в косметиці не обмежується типом шкіри, компонент корисний в будь-якому віці. Azulene відмінно зарекомендував себе в постпілінговому догляді: помʼякшує, загоює і знімає почервоніння. Ці ж самі властивості затребувані в догляді за куперозною і чутливою шкірою — всього одна альгінатно-азуленова маска на тиждень здатна відродити навіть саму запущену шкіру, перевірено!

Бактерицидна властивість Азулена допомогає тримати в нормі проблемну шкіру: викид сального секрету знижується до норми, кількість прищиків істотно скорочується, шкіра стає матовою. Для підліткової серії косметики корисно комбінувати азулен, ефірну олію чайного дерева і рясне зволоження на равликовому слизу. До речі, сам по собі азулен відмінно зволожує шкіру, сміливо вводьте його в лосьйони після гоління, догляд за чоловічою шкірою. У дитячу косметику Азулен теж вхожий, зазвичай його комбінують з пантенолом, оксидом цинку і ніжними гідролізатами протеїнів.

На косметичному ринку популярний віск-азулен для епіляції, його легко впізнати за специфічним синьо-блакитним кольором.

Азулен від сухої шкіри і лущення

Азулен в емульсіях і гелях благотворно діє на суху та обвітрену шкіру: лущення пропадає, дискомфорт теж зникає. Вся справа в примусовому синтезі церамідів, азулен змушує шкіру проводити терміновий «саморемонт» і відновлювати водно-жирову мантію шкіри. Ось чому лосьйон з азуленом важливо брати з собою в поїздки: зволоження, загоєння, захист потрібні завжди.

Ще одна важлива властивість азулена — дезодоруюча. Компонент підтримує свіжість шкіри, тому додавайте пару крапель в гелі для душу, тальки для ніг або дезодоранти. Сміливо комбінуйте з оксидом цинку, таке поєднання не дає шкірі червоніти і подразнюватись.

В засоби для порожнини рота азулен теж додають, ополіскувачі та пасти затребують мінімального введення активу.

 Властивості Азулена в косметиці:

- зволожуюча;

- бактерицидна;

- заспокійлива;

- знімає почервоніння;

- гіпоалергенна;

- догляд за дитячою шкірою;

- загоєння;

- стимуляція вироблення церамідів;

- дезодоруюча.

 Косметичне застосування Азулену: 0,1 - 1%:

- догляд за чутливою шкірою — 0,1%

- постпілінговий догляд, віск для епіляції — 0,2-0,3%

- зволожуючі лосьйони — 0,1-0,4%

- дитяча косметика, дезодоранти — 0,1%

- пляжна і післяпляжна косметика — 0,3%

- загоюючі аптечні креми (опіки, мікротравми, забиті місця, садна) — 0,5%

- заспокійливі засоби після епіляції, гоління — 0,1-0,3%

- зубна паста, ополіскувачі для рота — 0,1%

- гель для душу, бельді — 0,5%

- шампунь для волосся — 0,3-0,4

 Дієві комбінації з активом Azulene в косметиці:

-дитяча косметика: натуральний пентіленгліколь, олія (мигдаль, зародки пшениці, рисових висівок, кокос), гідролізат протеїнів (шовк, пшениця), емоленти (Cetiol, Gosulin IL);

-засоби після епіляції: папаїн, пантенол, СО2-екстракт буркуну, ефірна олія (мʼята, лаванда, пальмароза, неролі), екстракт равликового слизу;

-чоловіча косметика: вітамін С стабілізований, актив зволожуючий (Аквашаттл, Aquaxyl), комплекс омега кислот BiOil Molecular Activ, гідролати (гамамелис, мʼята, алое, огірок);

-загоєння шкіри, піспяпляжний догляд: емолент Sensolene, вітамін Е масляний, олія (насіння яблука, олива, овес), Амісол-Тріо, ефірна олія (петигрен, мʼята, кедр атласький, насіння кмину).

Зберігання: щільно закупореним у сухому темному місці при кімнатній температурі

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

06303
Новий
5 од.
chat Коментарі (6)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • chevron_right