Троянди гліколевий екстракт
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Троянди гліколевий екстракт

Сухість шкіри

зникне після крему на троянді. Посилення тургору шкіри, зняття лущень. Пом'якшувальна властивість робить шкіру і волосся чистіше і молодше.

  • 25 г

38,00 ₴

38,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Екстракт гліколевий троянди

INCI: Propylene Glycol (and) Water (and) Rose (Rosa Centifolia) Extract

Склад: пропіленгліколь, вода, екстракт троянди столістной

Розчинність: легко у воді, спирті, гліцерині

Активні речовини: фенілетиловий ефір, каріофіллен, нерол, розеноксід, гераніол, ліналон, цітронеллеол, жирна олія, стерини, воски, органічні кислоти. Вміст сухої речовини 20,5%

Крем для зрілої шкіри

Еліксир молодості у вас в руках. Троянда будить мляву шкіру, регенерує і омолоджує, зволожує і розгладжує зморшки. Троянда ­ дуже жіноча рослина, її біоактиви надзвичайно потрібні для в'янучої шкірі. Рослина відома своїєю розслаблюючою дією, тому стресована шкіра віддячить вам свіжим виглядом, якщо в догляд введете гліколевую витяжку.

Зволоження після солярію, бальзами та сухі олії для тіла стануть дієвішими від введення цього активу. Потужна гліколева витяжка допоможе скорегувати щоденний догляд, посиливши тонізування шкірних покривів і зробивши наголос на додання шкірі м'якості й еластичності. 

Маски для обличчя та декольте з трояндою і кризалідною олією дивовижні за силою впливу: шкіра відновлюється, освіжається, підтягується. Ідеально поєднувати процедури з гіалуронатом натрію.

Високо­ і низькомолекулярний тип допоможе омолодженню шкірного покриву. Троянда усуває набряки і висвітлює темні кола під очима, для більшої користі можна додати екстракт арніки і кофеїн, разом вони куди могутніші і дієвіші. Купероз відступає, пропадає видимий судинний малюнок, якщо не забувати вводити гліколевий екстракт троянди в сироватки і креми. До речі, екстракт томату допоможе домогтися рівного тону шкіри, без гіперпігментованних ділянок.

Пом'якшувальний і заспокійливий засіб після гоління (тонік-­спрей або міцелярна вода) на трояндовій витяжці і ефірній олії вам неодмінно сподобається. Або ж косметичний лід вранці. Троянда відома довгим ефектом зволоження шкіри, тому легко знімає подразнення і стягнутість шкіри після гоління. Шкіра після троянди м'яка і приємно пахне.

Проблемній шкірі екстракт троянди необхідний: м'яка дезинфекція та миттєве загоєння ранок, підсушування запалень і легка в'яжуча властивість. Убтан з гідролатом троянди і краплею екстракту благотворно впливає на стан вугруватої шкіри.

Дитяча косметика з трояндою повинна бути в кожному будинку. Попрілості і подразнення після памперсів, удари і укуси гнусу швидко проходять, якщо за справу береться розумниця троянда. Шампунь і піна для ванн, гідрофільна олія і загоююча мазь в аптечці завжди виручать не тільки малюків, а й дорослих.

 Властивості:

- Омолоджуюча і підтягуюча,
- Антисептична,
Дезодоруюча і протигрибкова,
- Імуностимулююча,
- Ранозагоювальна і регенеруюча,
- Виражено антиоксидантна

 Косметичне застосування:

0,5-­5%. Вводять,
- Помішуючи, в готову остигаючу емульсію
- Емульсії і креми, лід косметичний ­ 2-­4%,
- Дезодоранти, 
деоталькі для тіла ­ 3%,
Міцелярна вода і гідрофільні олії ­ 4­-5%,
- Креми, бальзами для тіла, гелі для
 проблемної шкіри ­ 2­-3%,
- Зміцнення нігтьової пластини ­ 3-­5%,
- Крем для
 жирної і змішаної шкіри ­ 1­-2%,
- Шампуні і кондиціонери для волосся ­ 3%,
- Сироватки для шкіри, 
бальзами для волосся ­ 5%,
Масляні обгортання і масажні склади ­ 4%.

Зберігання: герметично закупореним в холодильнику

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03048
Новий
10 од.
chat Коментарі (5)