Арістофлекс
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Aristoflex AVC

Термокомпенсуючий гель

для шкіри всього тіла. Структура­ і гелеутворювач з діапазоном рН 4­-9. Маски, шампуні, емульсії.

  • 5 г

43,00 ₴ Без податку

43,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1500 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Aristoflex AVC

INCI: Ammonium Acryloyldimethyltaurate / VP Copolymer, Aristoflex AVC
Діапазон рН: 4-9
Зовнішній вигляд: білий сипучий порошок, дуже гігроскопічний
Розчинність: в гарячій воді гідратирує, утворюючи стійку гелеву структуру

Біогель для манікюру

Зручний у роботі синтетичний полімер. Його хімічна назва складна і красива (сополімер акріламідометілпропансульфонової кислоти і вінілпіролідону), а дія - проста і зрозуміла. Якщо створюєте безолійну сироватку для обличчя, скористайтеся цим бездоганним агентом: 0,5% гелеутворювача достатньо. Приємна в'язкість і стабільність складу навіть при рН 4 ( адже додасте чарівні фруктові кислоти?) придадуть  косметичному засобу особливу принадність і легкість поглинання шкірою. Плюс арістофлекс - його біоінертність, що обрадує алергіків і володарів чутливої шкіри.

Гелеві дезодоранти приємно наносяться, якщо в складі фігурує арістофлекс. Декоративна косметика (тональні гелі, зволожуючі бази під макіяж) на цьому структуроутворювачі характеризується відмінними вологоутримуючими і ліфтинг-властивостями: пам'ятайте ефект знаменитого равликового гелю?

У емульсіях теж затребуваний: прямі «олія-в-воді» загущає, а зворотні - стабілізуються. Робить консистенцію навіть щільного крему легко розподільчою по шкірі. Тому затребуваний в кондиціонуючих складах для волосся і шкіри. Емульсії зазвичай гладкі і відмінно наносяться. Може поодинці працювати як емульгатор для рідкого молочка або флюїду (для 15% -вої жирної фази достатньо 1% арістофлекс).
Водний гелевий розчин зробити просто: залийте порошок теплою водою, енергійно розмішайте його міксером. Все, далі можна вводити активи і кондиціонуючі добавки за рецептом.

Пляжного крему і молочку арістофлекс дарує плівкоутворювальні властивості, рівномірно розподіляючи в кремі і на шкірі фізичні УФ-фільтри (діоксид титану і оксид цинку).

Маски для обличчя з арістофлексом зберігають в'язку консистенцію і відмінно сідають на шкіру. Лак або спрей для укладання волосся може містити до половини летючого спирту в своєму складі. Водно- спиртова фаза потроху заводиться в підготовлену гелеву, помішуємо склад. Ефірні олії підсилюють корисність косметики, не забуваємо про них. Однак не перевищуйте рН 9, при такій лужній реакції арістофлекс виділяє аміак.

 Косметичне застосування:

0,5-2%, додається в фазу (водну або олійну, гарячу або холодну) при енергійному помішуванні.

- Флюїди, гелі та сироватки;
- Очищаючі склади, демакіяж, гелі;
- Засоби для укладання волосся;
- Молочко для тіла, дезодоранти;
- Антиперспіранти;
- Маски для обличчя та волосся;
- Дитяча косметика;
- Косметика для пляжу;
- Зубні пасти;
- Декоративна косметика.
Зберігання: в сухому прохолодному місці, в герметично закритій тарі (гігроскопічній)

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03282
Новий
14 од.
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (43)