Еластин
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Еластин

Тонік для шкіри

Кращий догляд­-відновлення після пілінгу! Зволожує глибоко, відновлює здорову текстуру рогового шару шкіри, загоює і оздоровлює. Чудовий для всього тіла. 

  • 25 г

69,00 ₴

69,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Еластин

INCI: Еластин

Склад: вода очищена, гліцерин, 5% розчин еластину дерми травоїдних риб, консервант фенокситанол (еуксіл)

Зовнішній вигляд: рідина від прозорого до блідо-жовтого кольору, можливий легкий осад

рН 4,77

Ліфтинг-маски

Еластин незрівнянний як живильний компонент для шкіри, це високомолекулярний білок. Наші шкіра, волосся, м'язи оновлюються за рахунок оновлення пептидів - коротких ланцюжків амінокислот білків. З роками синтез білків сповільнюється і якість білкових клітин знижується.

Еластин не просто допомагає ззовні, але й інтенсифікує синтез власного колагену і еластину. Результатом є підтягнута і гладка шкіра. Після курсу схуднення шкіра не обвисне, якщо ви зміцнювали її еластином, який і підтримував волокна дерми. 

Еластинові тоніки - обов'язковий етап догляду за шкірою. Зрілою або юною, сухою або проблемною. Білок розгладжує епідерміс, роблячи шкіру гладкою і рівною. Овал обличчя зміцнюється, тому що маски та масажі на еластині підсилюють клітинне дихання, мікроциркуляцію крові, повертаючи шкірі загублений тургор і жвавість.

Тим, кому за тридцять, варто прислухатися до висновків на користь еластину і колагену. Зміцнення волокон, виведення токсинів з міжклітинних просторів зіграє вам тільки на руку.

За допомогою мезоролера косметолог може посилити ефективність еластинових масок, однак і без апаратної допомоги компонент цей чимало допоможе шкірі і волоссю.

Гіперпігментована шкіра стане чистішою і світлішою, якщо провести курс масок на еластині і антипігментному комплексі. Поклади меланіну у верхніх шарах епідермісу стануть меншими, а з часом тон шкіри вирівняється. Навіщо вам на обличчі контурна карта?

Волоссю життєво необхідні амінокислоти білків еластину, адже волосся складається з білка. Саме еластиновий білок допомагає волоссю бути здоровим по всій довжині. Бальзами на еластині здатні підлікувати посічені кінчики волосся, повернути блиск і пружність зачісці. Живлячи волосся ззовні, профілактуючи дефіцит білка, еластин подовжує жвавість кольору: у блондинок зникає жовтуватий відтінок, а фарбоване волосся тривало сяє.

Зміцнення нігтів, що проводиться регулярно, з еластином стане простіше і ефективніше. Розгладиться нігтьова пластина. Нігтьове ложе і кутикула - глибоко зволожені і підживлені білковими пептидами, стануть здоровою основою для майбутніх міцних нігтів.

 Властивості:

- Розгладжуюча і поживна;

- Забезпечує шкіру амінокислотами;

- Детоксицируюча;

- Регулює водний баланс шкіри;

- Зміцнює овал обличчя;

- Регенеруюча і заспокійлива;

- Легка антипігментна.

 Косметичне застосування:

- Креми для зрілої шкіри - 5-6%;

- Лімфодренажні склади - 7-10%;

- Сироватки, маски - 8-10%;

- Гелі після гоління, тоніки - 2-3%;

- Піномийні засоби (шампуні і гелі для душу) - 5-6%;

- Сироватки для зміцнення нігтів і волосся - 10%.

Запобіжні заходи: не нагрівати вище 40 ° С, білок цього не любить

Зберігання: в сухих приміщеннях при кімнатній температурі

Статті по темі. Рецепти і поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02789
Новий
10 од.
chat Коментарі (6)