ᐈ Глина жовта бентонітова - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Глина жовта бентонітова

Маски від ламкості

волосся. Стягування розширених пор і себомодулятор. Ідеально для змішаного типу шкіри.

  • 50 г

35,00 ₴ Без податку

35,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Гліна жовта

INCI: Yellow Bentonite Clay, Cosmetic grade

Зовнішній вигляд: глина мікронізована, тонке очищення, косметична якість
Розчинність: диспергується у воді

Увага! Глина видобувається на родовищах Закарпаття. Партії від партії можуть дещо відрізнятись за кольором!

Багата залізом і калієм, що дуже корисно млявій і атонічній шкірі. Ця набухаюча бентонітова глина сподобається шкірі з розширеними порами, а також змішаного типу шкіри.

Купірує запалення, яким схильна жирна шкіра, особливо в Т-зоні, тому візьміть за правило два-три рази на тиждень робити маски з жовтою глиною або вмиватися нею.

Кожа, розгубила багато вологи, виглядає млявою, з сіточкою зморшок? Поправити це можна за допомогою курсу масок: кукурудзяний крохмаль, альгінат натрію і глини розгладжують шкіру, поставляючи живлючу вологу в глибокі шари епідермісу, а цілий комплекс мінералів працює на те, щоб відновити нормальний водно-сольовий баланс. Не забудьте і про вітамін F.

Проблемній шкірі будуть корисні аплікації і маски, оскільки жовта глина освітлює плями (постакне і рубці). В креми теж можна додавати трохи глини (0,5-1%), вона вбирає надлишки себума, а олія розмарину не залишає червоних плям.

Глина очищає шкіру, схильну до жирності, профілактує появу підшкірних прищів. Зіставте в масці папаіновий ніжний пілінг і глину. Глибоке очищення і детоксикація повинні стати рутинною процедурою, і глина тут перший помічник.

Волоссю також корисний глиняний догляд: маски з ефірними оліями, аюрведичні пудри і гідролати допоможуть. Можна додати в рідкий шампунь трохи глини, якщо волосся сильно жирніє (0,5%). Глиняні маски вбирають в себе зайве шкірне сало, очищаючи гирла фолікулів. Волосся набуває блиску і навіть прикореневій обсяг - адже гирла фолікулів очищені від сальних пробок!

Бентоніт - засіб швидкого реагування, якщо потрібно привести в порядок тіло. Розведеної в гідролаті або йогурті глиною пройдіться по всій поверхні шкіри, залиште на пару хвилин і змийте водою без мила. Не забудьте зволожити посвіжілу і гладку шкіру кремом або батером маракуйї. Корисно таке очищення перед сеансом засмаги.

Властивості:
- Себорегулююча;
- Матуюча;
- Стягуюча розширені пори;
- Детоксикуюча;
- Легка відбілююча;
- Розгладжуюча;
- Бактерицидна.

Косметичне застосування: 1-100%
- Підфарбовування мила - 0,5-5%
- Убтан - 1-5%
- Матуючі гомажі і скраби - 5-50%
- Підсушуючі маски - 1-50%
- Обгортання для тіла - 50-100%.
Виробник: Україна
Зберігання: щільно закупореним в сухому місці
Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування. Не застосовувати металевий посуд, вона знижує користь маски з огляду необоротних хімічних реакцій між компонентами глини і металом.

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02879
Новий
12 од.
chat Коментарі (7)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • chevron_right