Гліцин
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Гліцин

Зволожуючий компонент, захищає шкіру від передчасного старіння. Покращує піноутворення засобів

  • 50 г

67,00 ₴ Без податку

67,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1500 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Гліцин (амінооцтова кислота)

INCI: Гліцин

Застосування: виключно для зовнішнього застосування

Розчинність: легко у воді

Зволожуюча сироватка

Зволожуючу властивість цієї кислоти використовують в сироватках, лосьйонах після гоління, міцелярних водах. Легкорозчинна у воді, чудово лягає в формули. Проникаючи в глибші шари, гліцин покращує обмінні процеси в клітинах, захищає клітинні мембрани від шкідливої дії вільних радикалів. Кондиціонує шкіру, заживляє.

Сухій шкірі допоможуть сироватки з додаванням низькомолекулярного гіалуронату натрію - він здатний проносити корисні біоактиви в глибини епідермісу, вирівнюючи тон шкіри і розгладжуючи її. Завжди пам'ятаємо про УФ-захист шкіри. Фізичні фільтри (мікронізовані і вододиспергуючі версії оксиду цинку або діоксиду титану) повинні бути присутніми в косметиці, оскільки вони потрібні шкірі для відбиття агресивних сонячних променів навіть в осінньо-зимовий період. Особливо якщо ви проводите кислотний пілінг. Схвалений у косметичній директиві ЄС як безпечний компонент косметики.

Креми з гліцином швидко загоюють ранки і пошкодження на шкірі.

Для зрілої шкіри гліцин дуже корисний, оскільки уповільнює процес передчасного старіння шкіри. Неодмінно вводьте його в нічний і денний догляд за шкірою, комбінуючи з УФ фільтрами, сіркою і шовковим гідролізатом.

Гліцин - амінокислота, яка міститься в фіброїні шовку. Компонент дивовижно діє в піноутворюючих формулах: пом'якшує шампуні, покращує мило, надає гелям для душу зволожуючі властивості. Всього 3-5% в такі косметичні засоби - і результат перевершить всі ваші очікування! Море мильної піни і шовковистість вам гарантовані.

 Властивості:

  • Розгладжуюча,
  • Антиоксидантна,
  • Зволожуюча,
  • Пом'якшуюча шкіру,
  • Від подразнень після гоління,
  • Регенеруюча,
  • Освіжаюча тон шкіри.

 Косметичне застосування: 0,5-5%, розчиняти в теплій водній фазі

  • Емульсії і креми для сухої шкіри - 0,5-2%
  • Демакіяж, пінка для вмивання, бальзам для кутикули - 1-3%
  • Емульсії, креми для обличчя, гелі під очі - 1-1,5%
  • Міцелярна вода, освіжаючий тонік, антиперспірант - 1-2%
  • Бальзами для волосся, маски - 2-3%
  • Шампуні, мило і змиваючі гелі - 4-5%.

УВАГА! Інформація про використання засобу та онлайн консультація несе ознайомлювальний характер та загальні рекомендації. За використання в домашніх умовах наша компанія відповідальності не несе.

Зберігання: герметично закупореній в сухому темному місці

Статті:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02077
Новий
16 од.
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (24)