Гліколева кислота рідка 70 відсотків
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Кислота гліколева, розчин 70%

Пілінг­-омолодження

і рівний тон шкіри. Класичний розчин 70%. Видалення ороговілих клітинних шарів і очистка проток сальних залоз. Розгладження шкіри пілінг­ засобами.

  • 25 г

98,00 ₴

98,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Кислота гліколева, розчин 70%

INCI: Гліколева кислота 70% розчин

Синонім: оксіуксусна
Зовнішній вигляд: розчин, 70% активної речовини
Розчинність: легко у воді, спирті

рН: 1,0

Також цей товар можна купити оптом

Гліколевий пілінг

Зручний розчин з концентрацією кислоти 70%. Найпростіша фруктова α-гідроксикислота з цукрової тростини нормалізує процес секреції і відтоку себума, шкіра стає сприятлива до проникнення косметичних засобів та лікарських препаратів.

Оксіуксусна кислота стимулює синтез колагену і гіалуронової кислоти, нормалізує процеси обміну і шкірної мікроциркуляції. Це дозволяє боротися з гіперкератозом, акне, себореєю, целюлітом, іхтіозом, фотостарінням, підвищеною сухістю і в'ялістю шкіри.

Оксіуксусна кислота може використовуватися в хімічному пілінгу як соло, так і в комплексі з іншими фруктовими кислотами або лужними добавками.

Гліколька - скарб для лікування комедонів, акне і постакне. Очищаючі пінки з гліколевою кислотою успішно переводять вугровий висип, тоніки і міцелярні води освітлюють темні плями, що залишилися на місці прищів. Нормалізується процес епітелізації у вивідних протоках сальних залоз і гирлах волосяних фолікулів, зменшується щільність комедонів і розміри пор. 

Плюс в тому, що на відміну від ретинолу (який не рекомендується використовувати для догляду за шкірою в сонячну погоду), гліколева кислота не має обмежень - її застосовують у будь-який час року, для будь-якого типу шкіри обличчя, і навіть при вагітності. Вологий ватний диск з парою крапель гліколькі - найнадійніший спосіб тримати пори стягнутими, для пористої шкіри таке щоденне «прибирання» шкіри може стати порятунком.

Манікюр та педикюр спрощуються, якщо ввести до складу засобу для видалення кутикули гликолеву кислоту. Вона розм'якшує кутикулу, полегшуючи її видалення, зволожує нігті, додає здоровий зовнішній вигляд.

Зміцнює волосся по всій довжині, що знижує ризик пошкодження волосся від агресій ззовні: термосушки і часте миття агресивними засобами.

Волосся стає м'якшим і слухнянішим, при регулярному догляді набуваэ здоровий блиск і гладкість. Чудово зволожує і шкіру голови, ніжно відлущуючи відмерлі клітини з поверхні голови.

Це допомагає шкірі нормально функціонувати. Володарів чутливої шкіри голови позбавить від лущення і дискомфорту, тому скористайтеся найпростішим спреєм для догляду за скальпом.
Традиційно гликолеву кислоту вводять в пілінг-лосьйони і креми в дуже скромном дозуванні (не перевищено поріг в 5-10% кислоти). Лосьйон наноситься на шкіру обличчя як звичайний очищаючий засіб, після чого тут же змивається.

Однак з кислотою слід бути обережним. Гліколька - потужна субстанція, неправильне використання її може завершитися опіком і пошкодженням шкіри. Саме тому більшість домашніх засобів з гліколевою кислотою містять не більше 10% концентрації речовини. Це максимальна концентрація, яка може бути нейтралізована при змиванні рештки водою. В ідеалі процедуру краще робити під наглядом професійного косметолога.

Якщо ви самостійно вмієте готувати і застосовувати пілінг-засіб для обличчя, що містить більше 10% гліколевої кислоти, обов'язково скористайтеся нейтралізатором (рідина з рН 8,5), покликаним відновити шкірний рH-баланс після нанесення гліколевої кислоти на обличчя.
Уникнути негативних наслідків можна за допомогою точного підбору концентрації кислотного розчину і часу його впливу. При цьому слід врахувати поставлену мету і добре вивчені потреби вашої шкіри.

 Властивості:

- відлущуюча;
- омолоджуюча;
- протизапальна;
- регенеруюча;
- антиоксидантна.

 Косметичне застосування:

1-10% в косметичних формулах, 20-100% лікарями-косметологами при пілінгу шкіри
- догляд за шкірою - 1-6%
- відлущуючі профсклади - 8-15%
- відбілюючі засоби -2-5%
- догляд за зрілою шкірою - 2-6%
- зволожуючі креми - 2%
- лікування акне - 2-3%
- догляд за волоссям - 0,5-1%
- догляд за кутикулою - 3-6%
- пілінг - 40-100% (тільки під контролем лікаря- косметолога!)

Попередження: при використанні засобів, що містять гліколеву кислоту, необхідно застосовувати сонцезахисні засоби; щоб уникнути реакції сенсибілізації, фотостаріння шкіри. Не застосовувати на ушкоджених ділянках шкіри!

Джерело: Ю. Дрибноход «Косметика.
Косметологія. Словник-довідник»
 

УВАГА! Інформація про використання засобу та онлайн консультація несе ознайомлювальний характер та загальні рекомендації. За використання в домашніх умовах наша компанія відповідальності не несе.

Статті на тему:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02082
Новий
8 од.
chat Коментарі (37)