Маска колагенова
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Маска колагенова

Розгладжувальна маска, готовий розчин для масок. Поліпшення мікроциркуляції та розгладження шкіри. Просто просочіть ним маску-таблетку і накладіть на обличчя на 15 хвилин.

  • 100 мл

160,00 ₴

160,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Маска колагенова

Комплект: 100 мл розчину, 10 одноразових масок

Експрес-догляд за шкірою

Експрес-догляд за шкірою полегшився: на допомогу прийшли маски, одноразові бавовняні, гігієнічні і прості в обігу. Просочені колагеновим розчином, вони чудово відновлюють природний рівень зволоженості шкіри, роблячи її захищеною і здоровою.

Колагеновий розчин багато чого може: розгладити дрібну сіточку зморшок, спричинену сухістю шкіри, загоїти запалення, підсушити прищик, зняти почервоніння після механічного очищення обличчя і допомогти в постпілінговом догляді. Простий і дієвий фітомінеральний склад припаде до душі вашій шкірі.

Зволожуючий розчин дивний для млявої шкіри, добре відновлює епідерміс після пілінгів, засмаги, чищення. Щоб завжди залишатися на висоті, потрібно мати поблизу колагенову маску. Розчин може запросто виступити в ролі водної фази гелю або крему, спробуйте! Збалансований склад зробить шкіру м'якою і ніжною, не займе місця в багажі.

У колагеновій масці використовується косметичний сухий Екстракт колагену морського, тому маска має специфічний запах.

Застосування. Струсити розчин. Одну маску-таблетку щедро просочити розчином (15 мл) в окремій чашці. Розправити й накласти вологу маску на обличчя, ретельно розправивши її на шкірі. Через 15-20 хвилин зняти маску, розподілити вологий розчин, що залишився, рівномірно по шкірі й нанести свій звичайний крем. При накладенні маски перші кілька секунд можливе поколювання: йде посилення мікроциркуляції, відчуття корисне для шкіри, воно швидко проходить. У випадку з гіперчутливою шкірою такі маски варто випробувати на згині ліктя.

Ефект тепла на шкірі може зберігатися впродовж усієї процедури. Якщо шкіра дуже чутлива, можна розвести маску гідролатом

Склад розчину: Rose (Flores Rosae) Hydrozol, Fish Collagen Dried Extract 100%, Hydrolyzed Silk Protein, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Propylene Glycol, Cucumber Fruit Extract, Euxyl PE 9010

Примітка: ватні диски, просочені колагеновим розчином, прекрасно доглядають за періорбітальною зоною, розгладжуючи і знімаючи набряки.

Термін зберігання: до 8 місяців щільно закупореним в сухому прохолодному місці

Увага! Можлива індивідуальна чутливість до певних компонентів товару. Перед нанесенням проведіть тест на алергічну реакцію. Можливе утворення осаду, що не впливає на властивості засобу.

*Виробник залишає за собою право удосконалювати рецептуру продукту взаємозамінними компонентами, які несуть той самий косметичний ефект.

Текстура та колір засобу можуть відрізнятися від того, що ви бачите на екрані.

Zulfiya Cosmetics
03174
Новий
13 од.
Категорія
Для жінок
Вид
Маска
Галузь застосування
Лице
Шия й декольте
Тип шкіри
В'януча
Вимагаюча ексфоліаціі
Вікова
Жирна
Зневоднена
Комбінована
Нормальная
Проблемна
Пігментована
Суха
Чутлива
Шкіра навколо очей
Від зморшок навколо очей
Призначення
Від зморшок
Відновлення
Від перших ознак старіння
Від подразнень
Від прищів
Від сухості
Для старіючої шкіри
Жирна шкіра
Загоювальна
Зволожувальна
Зморшки
Зневоднена шкіра
Омолоджувальна
Почервоніння шкіри
Протизапальна
Розгладження
Тьмяна шкіра
Об'єм
100 мл
chat Коментарі (60)