Soleil de Capri, Montale парфумерна композиція
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Soleil de Capri, Montale парфумерна композиція

Soleil de Capri дихає свіжістю саду з білих квітів на острові Капрі. Парфуми Montale стали яскравим представником напрямку унісекс завдяки тонко продуманій піраміді запахів

  • 10 г

89,00 ₴ Без податку

89,00 ₴ без ПДВ

block Розпродано

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Soleil de Capri, Montale парфумерна композиція

Верхні ноти: грейпфрут, кумкват

Серцевий зріз: білі квіти

База: мускус, прянощі

Флорально-квіткове парфумерне есе написане простою та зрозумілою мовою. Його складено з ніжних та яскравих квіткових речень, вмілих і тому чарівних. З порога аромат Монталь збиває з ніг вихором соковитих фруктів, напоєних сонцем: грейпфрут і кумкват ідеально сусідять у вершині ольфакторії.

Серцевий зріз пахне білими квітами, точніше, цілим садом. Soleil de Capri — це квіткова класика в сучасному прочитанні, що приваблює терпкуватими нотами прянощів та свіжим квітковим вітром. Вінчає всю це пишноту благородний білий мускус, традиційна база.

Класичний запах Soleil de Capri Montale в косметиці

Універсальний аромат середньо стійкости ідеальний для косметики, причому, дозування його невелике. В змивну формулу досить 2% Montale, а в незмивні засоби вводять 1% запашної есенції.

Парфумерна вода ЕDT Soleil de Capri Montale: рецепт на 30 мл

- наш концентрат Soleil de Capri — 4 мл,

- aromafix — 1 мл (або 10 крапель діетилфталату),

- спирт парфумерний — 25 мл.

Парфумерну воду з квітковим настроєм можна створити і вдома: зазначені рідини змішуємо у скляному спреї та залишаємо у темному місці на тиждень (познайомитись ближче). У результаті отримуємо класичний EDT Montale з унісекс-ароматом Soleil de Capri.

07049
Новий
Вага
10 г
Категорія
Унісекс
Класифікація
Нішева парфумерія
Тип аромату
Квітковий
Фруктовий
Ароматні ноти
Грейпфрут
Кумкват
Мускус
Спеції
chat Коментарі (0)