Живильний рисовий крем Дитячий
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Живильний рисовий крем Дитячий

Тара: туба американка

Вага: 50 грам

  • 50 г

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Живильний рисовий крем Дитячий

Тара: туба американка

Вага: 50 грам

Рисові інгредієнти здавна вважаються кращими в догляді за дитячою шкірою, так як мають великий спектр корисних властивостей і при цьому повністю гіпоалергенні.

Олія рисових висівок одна з найбільш ніжних в догляді за дитячою шкірою, вона бездоганно зволожує, захищає, пом'якшує, впливає на регенерацію. Має добру здатність надовго утримувати вологу в епідермісі.

Рисове молочко — це джерело поживних елементів, які цінуються в догляді за дитячою шкірою. Надає миттєве полегшення при сухості і подразненні шкіри. Знижує трансепідермальну втрату вологи, зменшує запалення.

Екстракт ромашки має живильну, антисептичну дію. Забезпечує живлення і загоєння, знімає сухість, лущення, почервоніння і запалення.

Екстракт календули зволожує, тонізує, знищує хвороботворні мікроби і бактерії, загоює різні шкірні пошкодження.

Ні для кого не секрет, що екстракт алое вера є одним з найпотужніших зволожувачів і загоювачів. Допомагає позбутися від дерматитів і різних алергічних проявів. Відновлює мікрофлору і гідробаланс в шкірі.

Застосування: нанести невелику кількість крему на чисту шкіру, розподілити рівномірно масажними рухами.

Увага! Можлива індивідуальна чутливість до певних компонентів товару. Перед нанесенням проведіть тест на алергічну реакцію.

Склад: вода, ланолін, емульгатор Олівем-1000, олія рисових висівок, каприлово-каприкові тригліцериди, Пантенол, молочко рисове Natura-tec, СО2-екстракт ромашки, СО2-екстракт календули, СО2-екстракт алое-вера, феноксиетанол.

* Виробник залишає за собою право удосконалювати рецептуру продукту взаємозамінними компонентами, які несуть той самий косметичний ефект.

Текстура та колір засобу можуть відрізнятися від того, що ви бачите на екрані.

05640
Новий
chat Коментарі (5)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right