Ліліал
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Ліліал

Елегантний лілейний аромат

з холодною і чистою зеленою нотою свіжості. Ароматизує мило і косметику, чудово відтіняє парфуми з ефірних олiй. Компонент парфумерії.

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Ліліал

INCI: Lilial
Аромат: відтворює запах конвалії; чистий і зелений, холодно-квітковий лілейний акорд
Зовнішній вигляд: прозора жовтувата рідина
Застосування в парфумерії: середня нота
Стійкість аромату: до 135 годин (висока)
Розчинність: легко в діетілфталатi, етиловому і парфумерному спирті
Ліліал в парфумерії затребуваний як речовина, що обумовлює лілейно-ніжний квітковий аромат. Парфуми з акордом конвалії можна отримати, варіюючи концентрацію ліліалу (лісмерала) від 1 до 5%. Запах чистий, свіжий і холодно-елегантний. Вкрай мала кількість ліліалу в косметиці надає їй завершальний штрих.
Ароматизація домашньої косметики за допомогою пахучої ліліальної ноти вкрай проста, головне — не перевищувати поріг в 5%, щоб уникнути зворотного ефекту. Аромат радує серце і надихає навіть в 0,5-1% концентрації.
Поєднання ліліалу з іншими запашними речовинами сослужить вам добру службу при створенні парфумів квіткового і фужерного напрямку. Цей альдегід з квітковим характером співзвучний в парфумах з ефірними олiями цитрусових (лимон, танжерин, петигрен і апельсин), пряних (ладан, сандал, чорний перець) і квіткових (тубероза, неролі, троянда і жасмин) граней. Непогано поєднується з легендарним амбралюксом.
Парфумерно-косметичне застосування: 1-5%
- поліпшення і створення парфумів з ефірних олiй — 2-5%,
- створення спиртових парфумів — 2-5%,
- ароматизацiя мильної основи — 1-4%,
- незмивна косметика — 1-2%,
- косметика, що змивається — 3-5%.
Виробник: Франція
Зберігання: в темному місці при кімнатній температурі, берегти від вогню
Нагадування: технологія створення парфумів і одеколонів включає кілька обов'язкових етапів. Це створення композиції, її вистоювання і відстоювання, фільтрація можливого осаду, а також розфасовка і етикетування.

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04335
Новий
chat Коментарі (6)