Ефірна олія рожевого дерева
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ефірна олія рожевого дерева

Рівний тон шкіри

порадує вас, якщо рожеве дерево входити в щоденний догляд. Знімає реактивність шкіри, підвищує еластичність і профілактує ранні зморшки.

  • 10 г

101,00 ₴ Без податку

101,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка лише для замовлень понад 2000 гривень — по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Ефірна олія рожевого дерева

INCI: Rosewood (Aniba rosaeodora) Essential Oil
Зовнішній вигляд: блідо-жовта плинна олія зі складним ароматом квітів і димно-деревною смолянистою нотою
Активні речовини: ліналоол, терпінеол, нерол, нераль, гераніол, фенілетіл, ванілін, цинеол, цітранеллаль, лімонен, пінен
Метод отримання: дистиляція водно-парова деревини
Властивості: антикуперозна, що пом'якшує і підвищує тургор шкіри, загоює і відновлює, протинабрякова, що знімає зайву чутливість шкіри, поліпшує мікроциркуляцію, афродизіак

Від гусячих лапок

Косметика з олією рожевого дерева корисна не тільки шкірі - щоденне вдихання цього приємного аромату сприяє налагодженню гормонального фону. Ось чому провідні бренди органічної косметики налягають на ефірніолії рожевого дерева в лініях по догляду за шкірою, що в'яне.

Олія чудово пом'якшує шкіру, підсилює її імунітет. Крем для сухої шкіри рук з 2% цієї олії відроджує шкіру: буквально за одну ніч епідерміс отримує все необхідне з емульсії, а олія рожевого дерева вирівнює тон шкіри. Ніяких ципок або сухої кутикули!

Себорегулююча властивість олії затребувана в убтанах для будь-якого типу шкіри. Про маски ви знаєте достатньо, тому проведіть ще один корисний експеримент: альгінатна маска з олією рожевого дерева зробить личко сяючим і ніжним. Рожеве дерево відмінно розсмоктує підшкірні прищі.
Ароморозчісування (гребінець з дерева і олія з рожевого дерева) зроблять волосся блискучим і шовковистим. Якщо немає часу на щоденні аромарозчісування, підсильте ополіскувач для волосся 1% рожевої олії, ефект не змусить себе чекати.

Як парфумерний агент, добре поєднується з оліями апельсина і вербени, сандалу і кедра, анісу і пальмарози. Дезодоруючі якості рожевого дерева потрібні в гелях для душу і тальк для тіла.
Корисна ця олія при щоденних нервуваннях - на роботі або в побуті. У житті буває всяке, тому озбройтеся ефірною олієсумішшю в роликовому флаконі: рожеве дерево і сили відновить, і нервову енергію збереже. Бурчати нам не личить!

Застосування: косметичне (0,5-2%) або лікувальне (3%), для дітей і літніх знижуйте дозування в 2-5 разів.
Розчинення. Для концентрованої ефірної субстанції обов'язково потрібна речовина-емульгатор: сіль, мед, молоко, йогурт, цукор, базова олія, спирт або горілка, полісорбати. Залежно від кінцевого продукту підбирають емульгатор. Універсальними для косметики є полісорбат і спирт.

Дозування усереднене:
- Ванна повна - 6-8 крапель на речовину-емульгатор
- Аромаспрей для повітря - 8-10 крапель на 5 мл емульгатора
- Аромалампи - 2-4 краплі
- Сіль для ванн, мило - 25 крапель на 1 кг
- Компрес - 4-7 крапель на 500 мл води
- Масаж, аромасвічки, масляні сироватки - 2-3 мл на 100 мл бази
- Розтирання - 5-6 крапель на 10 мл базової олії
- Збагачення емульсій, зубних паст, деоталька - 7-9 крапель на 10 г засобу
- Збагачення піномиючих засобів - 10 крапель на 50 мл засобу
- Полоскання рота - 2-3 краплі на 50 мл води
Запобіжні заходи: при нанесенні на шкіру виникає природна реакція (відчуття тепла, поколювання, легке почервоніння), що проходить через 3-5 хвилин.
Упаковка: флакон темного скла з внутрішньою крапельницею і кришкою, що загвинчується
Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі. У холоді олія може кристалізуватися, що не впливає на її властивість
РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03513
Новий
12 од.
chat Коментарі (2)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right