Ефірна олія лайму
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ефірна олія лайму

Зміцнює кровоносні судини,

підвищує тонус шкіри і лікує прояви гіпергідрозу. Полірує стрижень волосини і нігтьову пластину. Знімає стрес з душі та тіла, освіжає і надихає

  • 10 г

103,00 ₴ Без податку

103,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Ефірна олія лайму

INCI: Lime (Citrus aurantifolia Swingle) Essential Oil
Зовнішній вигляд: рідка олія світло-зеленого кольору з гірким ароматом цедри, освіжаючим і холодно-димним
Метод отримання: холодний віджим шкірки плоду

Активні речовини: ліметтін (цітроптен, 5,7-діметоксікумарін), ізопімпінеллін, 7-метокси-5-гераноксікумарін, ліналоол, нераль, гераніаль, нерілацетат, геранілацетат

Аромаванна

Властивості: зміцнює стінки судин, матуюча, дезинфікуюча, дезодоруюча, лімфодренажна, фунгіцид; надихає та знімає стрес

Ефірна олія лайму лікує сухість шкіри: суміш олії авокадо і 2% лайма пом'якшує і дезинфікує шкіру, профілактуючи появу тріщин. Природний імуностимулятор гарантує швидке позбавлення від шкірних інфекцій, робить шкіру тіла пахучою та послаблює гіпергідроз.

Купероз відступає, якщо в сироватку вводити лайм. Капіляропротекторну властивость олії посилює пальмароза та неролі, завдяки такій суміші можна омолодити епідерміс і отримати сеанс ароматерапії водночас.

Лаймова олія лікує пітливість, допомагає профілактувати запах ніг. Це чудовий компонент для дезодоруючої косметики. Свіжий чистий прозорий аромат подобається всім. Для шкіри тіла олія надзвичайно корисна: зміцнює шкіру і судини, лікує подразнення і сухість.

Спреї на кератині і ефірній олії лайму дарують волоссю екстраблиск, а якщо додавати лайм в маски для довгого волосся, то досягнете подвійного ефекту: зниження жирності при коренях і ламкості на кінцях.
Молода шкіра, схильна до висипань, добре реагує на ефірну олію лайма: стає матовою, ніжною, запалення вщухають і поступово зникають. Стимуляція місцевого імунітету шкіри — сильний бік лайму, тому він так швидко губить патогенну пропіон-бактеріальну флору.

Психоемоційний вплив лайму характеризується послабленням тривожності і зняттям напруги: массаж з лаймом корисний при ПМС, така процедура розганяє застій лімфи, оптимізує тонус судин і заспокоює нервову систему.

Застосування: косметичне (0,5-3%) або лікувальне (4%), для дітей і літніх знижуйте дозування в 2-5 разів.
Розчинення. Для концентрованої ефірної субстанції обов'язково потрібна речовина-емульгатор: сіль, мед, молоко, йогурт, цукор, базова олія, спирт або горілка, полісорбати. Залежно від кінцевого продукту підбирають емульгатор. Універсальними для косметики є полісорбат і спирт.

Дозування усереднене:
- ванна повна — 4-6 крапель на речовину-емульгатор
- аромаспрей для повітря — 9-15 крапель на 5 мл емульгатору
- аромалампи — 5-8 крапель
- сіль для ванн, мило — 25-30 крапель на 1 кг
- компрес — 2-5 крапель на 500 мл води
- масаж, аромасвічки, олійні сироватки — 1 мл на 50 мл бази
- розтирання — 6-8 крапель на 5 мл базової олії
- збагачення емульсій, зубних паст, деотальку — 3-7 крапель на 10 г засобу
- збагачення піномиючих засобів — 10-15 крапель на 20-25 мл засобу
- полоскання рота — 3 краплі на 50 мл води

Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування, не перевищувати дозування; можна наносити на шкіру в чистому вигляді точково. Нормальна реакція шкіри — легке почервоніння тривалістю 1-2 хвилини. Не застосовувати перед виходом на сонце, щоб уникнути фотоопіків від цитрусових олій.

Упаковка: флакон темного скла з внутрішньою крапельницею і кришкою, що загвинчується
Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі.

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04244
Новий
7 од.
chat Коментарі (3)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right