Ефірна олія материнки
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Ефірна олія материнки

Корисна при скиданні ваги:

аромат покращує травлення і жене піт, виводячи токсини. Знезаражує повітря, дезодорує тіло, позбавляє від прищів за 7-10 днів

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Ефірна олія материнки

INCI: Origanum (Origanum vulgare) Essential Oil

Зовнішній вигляд: блідо-жовта плинна олія з пронизливим трав'яним фужерним ароматом

Активні речовини: β-каріофіллен, тимол і карвакрол, сабінен, пара-цимен, цис-β-оцімен й транс-β-оцімен, гермакрен D

Отримання олії: парова дистиляція стебла і листя рослини

Властивості: дезодоруюча і бактерицидна, потогінна і детоксикуюча, фунгіцид і бактерицид, антиспазм і легка болезаспокійлива при болю в м'язах і суглобах; бадьорить і освіжає дух

Ефірна олія материнки — найкращий друг усіх, хто худне, тому що олійка не просто лімфодренує, але й відновлює нормальну роботу шлунково-кишкового тракту. У парі з грейпфрутом та імбирем сприяє моделюванню силуету. Антицелюлітна властивість материнки особливо затребувана в холодних антижирових обгортаннях.

Крем від прищів на материнці оперативно відновлює нормальний себообмін: сальність шкіри пропадає, пори стягуються. Ударний тиждень — альгінатні або ж глиняні маски з материнкою щодня, налаштовує шкіру обличчя і тіла на новий лад. Прищі підсихають і проходять без сліду, а далі важливо підтримувати здоровий рН шкіри зі зволожуючими Trimoist, Aquaxyl і ексфоліюючою мигдальною кислотою.

Ефірна олія материнки (вона ж орегано) допомагає пережити весняно-осінні епідемії ГРЗ: знезараження приміщення спреєм з 0,2% материнки гарантує здорове, чисте і напрочуд затишне повітря вдома або в офісі.

Догляд за порожниною рота з материнкою — найкраща профілактика кровоточивості ясен: всього 0,1% в зубну пасту або еліксир для полоскання погубить будь-які патогенні бактерії та поліпшить кровопостачання ясен.

Від лупи шампунь допомагає, якщо ввести 3 краплі в разову дозу засобу: відразу ж капати ефірну олію у флакон з шампунем не радимо (склад стане дуже рідким), краще використовувати одноразові дози. Спрей на хітозані та материнці комплексно доглядає за волоссям: ефірна олія надає блиск стрижню і мінімізує сальність при коренях.

Материнка заспокоює нерви і дарує відчуття спокою: тонкий зелений аромат сприяє зосередженості, підсилює логічні здібності.

Застосування: косметика (0,1-1%) або терапія (2%), дітям давати материнку не варто до 8 років, людям похилого дозування знижується вп'ятеро.

Розчинення ефірної олії найвдаліше проводити в полісорбатах або спирті, для ванн підійде сіль, мед, цукор, молоко.

Дозування:

- ванна для дезодорації тіла — 5-6 крапель на речовину-емульгатор,
- очищення повітря — 2 краплі на 10 мл емульгатора,
- аромамедальон — 1-3 краплі,
- запашне мило — 15 крапель на 1 кг,
- масажна олія — 5-8 крапель на 10 мл базової олії,
- догляд за порожниною рота — 1 крапля на 10 г засобу,
- засоби для волосся, антипедикульозні формули — 8 крапель на 25 мл засобу.

Запобіжні заходи: застосовувати зовнішньо у зазначеному дозуванні

Фасовка: темний скляний флакон з крапельницею і кришкою

Зберігати при кімнатній температурі вдалині від прямих сонячних променів

Виробник: Франція

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04801
Новий
chat Коментарі (0)