СО2-екстракт аїру
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ СО2-екстракт аїру

Для тонусу і еластичності

в'янучої шкіри: евгенол і гіркі глікозиди омолоджують втомлений епідерміс. Аїр ще й чудовий засіб від випадіння волосся.


local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

СО2-екстракт аїру

INCI: Calamus (Acorus calamus) Root CO2 Extract
Метод отримання: надкритична флюїдна екстракція діоксидом вуглецю природного походження; без слідів розчинника і важких металів
Походження: природна формула 100%, без домішок

Зовнішній вигляд: густа рідина, іноді містить крупинчасті включення натурального воску рослини, що екстрагується

Активні речовини: α-пінен, α-камфен, α-камфора, спирти (борнеол, евгенол), гіркий глікозид, кислота аскорбінова, дубильні речовини, крохмаль і фітосмоли

Цінний для косметології своєю бактерицидною і зволожуючою властивістю: аїр і лупу прожене, і прищик загоїть. Завдяки хлорофілу, в якому зведені разом в'яжуча, антисептична і дезинфікуюча властивість, аірний корінь служить порятунком для примхливої ​​шкіри. Аїр універсальний, і мало хто знає, що одним цим екстрактом можна обійтися всієї сім'ї.

Протизапальну властивість оцінять підлітки, чия шкіра продукує надлишок себума, що забиває пори. Зволоження, яке дає аїр, посилене бактерицидною властивістю рослини - в цьому полягає вся принадність лепехи для вугруватої шкіри.

Косметика після засмаги (солярій або пляж), заснована на витяжці аїру, робить шкіру гладкою і зволоженою. Полісахариди, якими багатий корінь аїру, може вирішити проблему сухості і зневоднення шкіри. Чим більше зволожений епідерміс, тим міцніше загар.

Пост-епіляція - особливий жанр косметики. Тут важливо дотримати баланс харчування і зволоження, оскільки на жирній шкірі від надмірного догляду можуть вростати волоски. Чоловікам також відома ця проблема, тому лосьйон після гоління або епіляції на аїрі допоможе шкірі бути ідеально гладкою довго - аскорбінова кислота в поєднанні з евгенолом профілактує непорозуміння на шкірі.

Аїр для зрілої шкіри важливий як джерело полісахаридів, що забезпечують насиченність епідермісу вологою зсередини - в цьому випадку і зовні шия, обличчя і декольте виглядають бездоганно. Тургор можна посилити альгінатними масками, під які покладена сироватка на аїрі і каві: оціните ефект від гіркого глікозиду.
Догляд за волоссям з аїрною витяжкою гарантує м'якість і еластичність волосся, яке не випадає частіше дозволеного. Зручне косметичне рішення такої проблеми - живильний бальзам для коренів. Однак при цейтноті рятує і лосьйон-спрей з лепехою: ваше завдання полягає в однохвилинному масажі шкіри голови після нанесення спрею. Всього один-два масажу в тиждень протягом місяця обернуться перемогою над сезонним випадінням волосся. Маска на дегікварті і хітозані з піролідоновою кислотою гарантує здоров'я волосся вже після першого застосування.

Властивості:
- Поліпшує мікроциркуляцію,
- Антиоксидантна,
- В'яжуча і протизапальна,
- Глибоко зволожуюча,
- Освіжає шкіру і додає тонус,
- Мінералізуюча і матуюча.

Косметичне застосування: 0,01-0,2%
- Догляд за шкірою повік - 0,01-0,05%
- Креми від старіння шкіри обличчя і тіла - 0,1-0,2%
- Сироватки для зневодненої шкіри, що в'яне - 0,2%
- Боротьба з прищами - 0,05-0,15%
- Антиоксидантна добавка до готової косметиці - 0,1%
- Маски від випадіння волосся - 0,15-0,2%
- Догляд за вугруватою шкірою - 0,15%
- Спреї пост-епіляції і лосьйони після гоління - 0,04%
- Пінні засоби, бельді при лікуванні акне - 0,15%.
Зберігання: в тарі темного скла при кімнатній температурі
Виробник: Україна



РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04092
Новий
Вага
5 г
Тип волосся
Лупа
Тип шкіри
В'януча
Вугріва
Вікова
Зневоднена
Суха
Призначення
Від випадіння волосся
Від подразнень
Від прищів
Зморшки
chat Коментарі (3)