Тимол
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Тимол

Жива косметика

із загоюючими властивостями. Компонент губних бальзамів. Консервант, УФ-фільтр, затребуваний в косметиці для засмаги.



  • 10 г

28,00 ₴ Без податку

28,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Тимол

INCI: Thymol, 2-Isopropyl-5-methylphenol, 5-Methyl-2- (1-methylethyl) phenol, 5-Methyl-2-isopropylphenol, IPMP
Зовнішній вигляд: бежевий кристалічний порошок пряно-пекучого смаку з сильним специфічним запахом
Розчинність: легко в етиловому спирті, жирних оліях, тригліцеридах; не розчиняється у воді, дипропіленгліколь

Крем для губ з тимолом

Компонент відомих бальзамів для губ Blistex і Carmex: вміє доглядати за шкірою, що лущиться. Гіркий на смак, тому якщо хочете перестати обкусивать губи, додайте 0,2% тимолу в свій звичний бальзам для губ. Без підсолоджувача. Кожен раз торкання язиком губ буде викликати відчуття гіркоти — не особливо приємно. Зате через пару днів звичка кусати губи піде. А гладкі і м'які губи залишаться назавжди!

Тімол - консервант за своєю природою, він запобігає окисленню, і цю властивість разом з антибактеріальним ефектом активно використовують для збереження якості косметичних рецептур. Стійкий до бактерій і славиться широким спектром бактерицидної активності.
Приємним доповненням є те, що тимол поглинає спектри А і В ультрафіолетових променів і має антиоксидантну активність, нейтралізуючи підступні вільні радикали. Будь-яка сироватка з вітамінами стане ще дієвіше після введення в неї тимолу.

Зауважимо, що тимол не викликає подразнення і сенсибілізації шкіри, не викликає шкірної алергії в 2% концентрації. Не перевищуйте її, будь ласка.
Тимол має милу звичку осідати у вигляді кристалів. У сумішах кристали можуть перебувати у вигляді осаду тривалий час після приготування, зате емульсії зберігаються чудово.

Властивості:
- Бактерицидна,
- Фунгіцидна,
- Поглинає УФ-промені спектру А і В,
- Біорозпадаючий
Косметичне застосування: 0,1-0,5% до 2%, розчиняти в олійній фазі або в спирті
- Піномийні засоби, крем для тіла - 0,2-1%,
- Емульсії і гелі, бальзам для губ - 0,1-0,2%,
- Дитяча косметика - 0,1%
- Косметика для солярію і пляжу - 0,3-0,4%
Зберігання: щільно закупореним в сухому темному місці

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Россия
02372
Новий
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (6)