Матуючий мінеральний гель Copper and Zinc
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Матуючий мінеральний гель Copper and Zinc

Допоможе звузити пори, прибрати жирний блиск, налагодити водно-сольовий баланс та прибрати висипання.

  • 30 г

178,00 ₴

178,00 ₴

notifications_active Останні товари на складі

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Матуючий мінеральний гель Copper and Zinc

Об'єм: 30 г

Тара: пластиковий флакон-дозатор

У комплексі мідь, цинк, сірка та морська сіль утворюють синергію між собою і таким чином активно оздоровлюють, доглядають, мінералізують та матують шкіру.

Актив матуючий Copper PCA (мідь РСА) виключно важливий для метаболізму білків і заспокоєння подразнень, профілактує різні ускладнення після пошкоджень шкіри. Оптимізує виділення шкірного сала, матує, звужує пори та істотно полегшує життя власникам жирної шкіри.

Актив Zinc PCA (цинк PCA) матує та оздоровлює шкіру. Блокує синтез α-редуктази та колагенази (головних чинників старіння шкіри). Гарантує шкірі відчуття свіжості на весь день.

Сірка та морська сіль знімають запалення, допомагають відновити водно-сольовий баланс, мають потужну себорегулюючу та мінералізуючу дію. Окрім цього активно матують.

Ніацинамід та аргінін посилюють еластичність і пружність шкіри, вирівнюють тон та рельєф шкіри, профілактують висипання. Екстракт полуниці чудово вітамінізує та доглядає.

Властивості:

  • матування,
  • налагодження виділення шкіряного жиру,
  • звуження пор,
  • вирівнювання рельєфу та тону шкіри,
  • боротьба з висипаннями,
  • регуляція обмінні процеси
  • профілактика постакне,
  • захист від негативного впливу ультрафіолету.

Застосування: нанести 2-3 краплі на чисту вологу шкіру, рівномірно розподілити масажними рухами. Після поглинання гелю-сироватки нанести крем за типом шкіри.

Склад: Aqua/Water/вода, Methylsulfonylmethane/Сірка водорозчинна, Copper Pyrrolidone Carboxylic Acid/Актив матуючий Copper PCA (мідь РСА), Zinc L-Pyrrolidone Carboxylic Acid/Актив матуючий Zinc PCA (цинк PCA), Niacinamide/Ніацинамід, Strawberry glycolic extractum/Екстракт полуниці, Lanablue/Ланаблю, L-Arginine/Аргінін, Parfum/парфумерна композиція, Phenoxyethanol/Феноксиетанол, Sodium Hyaluronate high-molecular/Гіалуронат натрію високомолекулярний, Nano Sodium Hyaluronate/Наногалуронат, Sea ​​salt/Морська сіль.

Термін зберігання: до 8 місяців

Увага! Можлива індивідуальна чутливість до певних компонентів товару. Перед нанесенням проведіть тест на алергічну реакцію.

*Виробник залишає за собою право удосконалювати рецептуру продукту взаємозамінними компонентами, які несуть той самий косметичний ефект.

Текстура та колір засобу можуть відрізнятися від того, що ви бачите на екрані. Колір партій даного продукту, через вміст Активу матуючого Copper PCA (мідь РСА) може відрізнятись. Це не впливає на властивості продукту.

Zulfiya Cosmetics
06556
Новий
1 од.
Вага
30 г
Категорія
Для жінок
Вид
Гель
Галузь застосування
Лице
Шия й декольте
Тип шкіри
Жирна
Комбінована
Проблемна
Призначення
Вирівнює рельєф шкіри
Висипи на шкірі
Від перших ознак старіння
Від подразнень
Від прищів
Вітамінізуюче
Для звуження пор
Матуюча
Мінералізуюча
Не рівний тон шкіри
Пом'якшувальна
Почервоніння шкіри
Протизапальна
Себорегулювання
УФ захист
Країна реєстрації бренду
Україна
Країна-виробник товару
Україна
Клас косметики
Натуральна
chat Коментарі (10)