ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Нерафінована олія оливи
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Нерафінована олія оливи

 Ніжне очищення

і гладкість шкіри. Універсальна олія для краси тіла. Волосся і нігті стають міцними і блискучими.


local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Олія оливи нерафінована

INCI: Olive (Oliva Europea) Virgin Oil

Метод отримання: холодний віджим
Активні речовини: багатюще джерело провітаміну А, Е, коферменту Q10; вітамін К і магній, β-каротин; жирні кислоти омега-3, 6, 9 (пальмітолеінова, пальмітинова, лінолева, олеїнова)

Піна для ванн

Оливка багата каротиноїдами, які в організмі людини синтезують вітамін А, а поклади токоферолу дозволяють робити з оливкової олії сироватки для пружності шкіри і пом'якшувальні креми. Світові косметичні бренди давно освоїли випуск кремів і серуми для зрілої шкіри - корисно і нам мати домашню оливкову косметичну лінію. 

Гідрофільна олія-демакіяж не просто очистить шкіру, а ще й зволожить її, дбайливо підтримає водно-ліпідний баланс. Умивайте примхливу суху шкіру убтаном з краплею оливки, і шкіра стане м'якше, лущення і почервоніння пройдуть.

Креми і бальзами на батері захистять шкіру від перепадів вологості. Ламілярні емульсії допоможуть будь-якому типу шкіри стати здоровішими і гладенькими.
Олеїнова кислота в комплексі з вітамінами бореться з сухістю волосся, живить шкіру голови. Оливкова олія поодинці може відновити пошкоджені пасма і повернути шевелюрі минулий блиск. Олійні обгортання довжиною в годину перед миттям голови зробить волосся здоровіше і міцніше. Не хвилюйтеся, воно легко змивається шампунем.

Вітамін К і магній налагоджують оптимальну ліпосекрецію шкіри, стягують пори. Матуюча властивість оливи дозволяє шкірі не блищати навіть у літню спеку. Нанесене в чистому вигляді (пару крапель!) легко вбирається, захищаючи пори від розширення, а шкіру - від надмірної втрати вологи.

Сухе масло теж вам сподобається, особливо якщо присмачити його краплею Амісола, розкішний засіб для шкіри!
Виражена ранозагоювальна дія олії допомагає швидко відновити шкіру при саднах і опіках, тріщинах на п'ятах.

Догляд за губами, особливо при надмірній сухості, стане простіше, якщо вводити в гігієнічну помаду цю чудо-олію. Воно надає помаді легкість нанесення і натуральний відтінок.

Властивості:
- Пом'якшує і зволожує;
- Поживна і регенеруюча;
- Універсальна.
Косметичне застосування: 1-100%
- Очищаючі емульсії і демакіяж - 1-3%;
- Оздоровлення волосся і скальпа - 2-4%;
- Олійні сироватки - 5%;
- Гідрофільні олії - 10-50%;
- Мило і бельди -3- 5%;
- Пом'якшуючі мазі - 5-7%;
- Загоювальні бальзами, скраби - 5-20%;
- Маски для зміцнення волосся - 10-100%.
Зберігання: щільно закупорені в сухому темному місці
Виробник: Італія

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03200
Новий
chat Коментарі (13)