Рафінована олія зародків кукурудзи
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Рафінована олія зародків кукурудзи

Пом'якшення шкіри

і розгладження зморшок. Зміцнюючі обгортання для сухого волосся. Полівітамінний догляд за нігтьової пластиною.

24,00 ₴

24,00 ₴

block Тимчасово відсутній

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Олія зародків кукурудзи рафінована

INCI: Corn (Zea mays) Oil
Активні речовини: високий вміст жирних кислот (лінолева, олеїнова, пальмітинова, стеаринова), а також миристиновая, гексадеценова, арахінова, лігноцеринова кислоти; вітаміни А, Е, К, ферулова кислота, фітостерини, фосфатиди, лецитин.

Косметика для волосся

Дрібні зморшки та гусячі лапки часто виникають в результаті сухості і зневоднення шкіри. Лінолева і олеїнова кислоти, якими так багата зародкова олія, знімають дискомфорт сухої шкіри, насичуючи її потрібними мікроелементами і оптимізуючи волоутримання.

Живить шкіру рук і зміцнює нігті, тому що в складі повно жирних кислот, які піклуються про здоров'я епідермісу. Гладкі нігті і м'яка кутикула легко досяжні: олійні склади в зручному манікюрному флаконі роблять догляд зручним і простим. Ланоліновий крем на кукурудзяній олії легко всмоктується в шкіру і перетворює руки в доглянуті, досить регулярного нічного догляду.

Загоює тріщини і лікує опіки. Лецитин і вітамін Е в складі відновлюють бар'єрні функції епідермісу. Якщо використовуєте антикуперозні креми, додайте в них кукурудзяну олію, вона прекрасно знімає почервоніння шкіри, особливо в холодну пору року.

Масажна олія з кукурудзяними зародками дуже корисна власникам сухої шкіри: жирні кислоти прекрасно доглядають за шкірою під час сеансу масажу. Твердий крем для тіла теж буде непоганий з додаванням цієї красивої золотистоїолії.
Олія легка, чудово засвоюється шкірою, зволожує і потужно живить її. Антиоксидантну дію корисно завжди, тому якщо любите олійні сироватки, підсильте їх парою крапель кукурудзяної олії, не пошкодуєте: рівний тон шкіри і тургор вас порадують.

Для волосся важливими є два фактори: збереження білка кератину і зволоження. Спробуйте олійний масаж шкіри голови перед миттям волосся. Кукурудзяна олія поліпшить кровообіг шкіри голови, пригостить фолікули біоактивами, зробивши локони сильними і блискучими до самих кінчиків.
Дієта будь-якої спрямованості стане ще корисніше, якщо в салати і заправки овочевих страв додасте трохи олії зародків кукурудзи.

 Властивості:

- Пом'якшуюча і антиоксидантна,
- Зволожуюча,
- Поживна і загоююча,
- Капілярозміцнююча,
- Заспокійлива шкіру,
- Зміцнююча волосся.

 Косметичне застосування: 3-20%

- Догляд за атопічною і сухою шкірою- 5-10%,
- Олійні сироватки - 10%,
- Гелі і флюїди - 3-5%,
- Масажні суміші - 15-20%,
- Дитяча косметика - 5-6%,
- Домашня аптечка - 10-15%,
- Маски для зміцнення волосся - 15-20%,
- Догляд за нігтьовою пластиною - 5-15%,
- Бельди, мило, пінний гель - 2-3%,
- Бальзами для губ - 5-10%.

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03292
Новий
chat Коментарі (3)