Рафінована олія зародків рису
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Рафінована олія зародків рису

Вітамінна сироватка

стане порятунком для атопічної шкіри. Олія з її унікальним жирнокислотним складом повинна стати хорошою косметичною звичкою.

  • 25 г

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Рафінована олія зародків рису

INCI: Rice Germs (Oryza Sativa) Oil
Активні речовини: вітаміни А, Е, РР, групи В, жирні кислоти (олеїнова, лінолева, пальмітинова, стеаринова, ліноленова), токотриенол, γ-орізанол, сквален

Крем після епіляції

Гіпоаллергенна, вологоутримуюча, легка. Ось три кити, на яких стоїть слава рисових зародків.

Антиоксидантні властивості рису повсюдно використовуються в азіатській косметиці. Різні очищаючі олії, сироватки для зрілої шкіри, нічні незмивні маски обов'язково містять рисову олію з її легендарним гамма-орізанолом.

Чудова олія зародків і висівок — в жирнокислотному наборі. У зародків цей показник збалансований. Стало бути, олія потужна в плані догляду та економніша при введенні в олійну фазу емульсії. Олія термостабільна.

Олія легка, чудово вбирається, тому затребувана в догляді за дитячою і чутливою шкірою. Якщо не знаєте точно — чи сподобається шкірі нова олійна сироватка, почніть з простої пропорції: олія рисових зародків і сквалан в рівних частинах. Вам точно сподобається!

Пляжні креми повинні містити зародкову олію: вона багата гамма-орізанолом, а це природний уф-фільтр і ловець вільних радикалів.

Фарбоване волосся засяє, якщо пригостити його теплим олійним обгортанням: олія баобаба, жожоба і рисових зародків легко наноситься і легко змивається звичайним шампунем. Ефект зволоженого і сильного волосся тримається довго: рис чудово утримує вологу в стрижні волосся.

Кутикула нігтя, яка ганьбить своїм вічно посушливим виглядом, стане м'якою і непомітною після гелевої сироватки в зручному флаконі. Зволожуйте ніготь і навколонігтьове ложе щовечора, і вже через тиждень забудете суху кутикулу, як страшний сон.

Рисова олія універсальна. Замовивши один флакон, можна не хвилюватися: вся родина буде оточена турботою. Лосьйон після гоління для чоловіка, примирлива сироватка свекрухи, універсальний дитячий крем, а також лавандова постепіл олія для себе, коханої!

 Властивості:

- Гіпоаллергенна,
- Поживна,
-
Вологоутримуюча,
- Знімає запалення,
- Емолент,
- Розгладжуюча кутикулу волосся.

 Косметичне застосування: 1-10%, в гідрофільній олії до 50%

- Убтан, гелі та демакіяж - 1-3%
- Емульсії і сухе масло для пляжу - 4-5%,
- Масажні плитки, помади і бальзами для волосся - 6-10%,
- Збите масло, гідрофільна олія - 10-50%,
- Бальзами для губ, зміцнення нігтів - 10%.
Виробник: Мексика

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Германия
03491
Новий
chat Коментарі (4)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right