ᐈ Covabead PMMA 2MUSI - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Новий

Covabead PMMA 2MUSI

Неймовірна сенсорика й пудрове відчуття

Заповнює зморшки та тонкі лінії, має ефект м’якого фокусування

  • 5 г

140,00 ₴ Без податку

140,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка лише для замовлень понад 2000 гривень — по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Covabead PMMA 2MUSI

INCI: Methyl Methacrylate Crosspolymer (and) Silica

Зовнішній вигляд: білий порошок

Розчинність: диспергується в основі

Ефект на шкірі: ковзання, заповнення зморшок, оптичний фокус-ефект

Covabead PMMA 2MUSI — це справжня перлина у світі косметики. Ці мікросфери не лише значно поліпшать ваші косметичні продукти, але й піднімуть зовнішній вигляд вашої шкіри на новий рівень.

Covabead PMMA 2MUSI — це сенсорна пудра та наповнювач із простими сферичними надтонкими кульками, покритими діоксидом кремнію. Вони забезпечують винятково м’яке відчуття, чудове ковзання та високу абсорбцію рідини. Прозорий результат на шкірі, заповнення зморшок і тонких ліній та чудовий ефект м’якого фокусування вам забезпечені.

Covabead освіжає шкіру, додаючи їй неймовірну гладкість і матовість. Завдяки ньому ваш макіяж стане неперевершеним — матовий фініш знизить блиск і забезпечить довготривалу стійкість, щоб ви могли насолоджуватися бездоганним виглядом увесь день.

Крім того, сферичні кульки в складі забезпечать вашій шкірі природний блиск і рівномірний тон. Ви будете вражені, як швидко ваша шкіра стане молодшою і привабливішою.

Мікросфери додають матовості до косметичних продуктів, таких як пудри або маски для обличчя, що є особливо корисним людям із жирною шкірою. Вони також приховують пори, зморшки та інші недоліки шкіри вирівнюючи її.

Додавання мікросфер до косметичних формул подовжує стійкість макіяжу, окрім того додає текстурованості косметичним засобам, допомагає їм краще наноситися та розподілятися по шкірі.

 Властивості в косметиці:

  • сенсорний підсилювач,
  • модифікатор,
  • створення відчуття оксамитовості шкіри,
  • надання стійкого кольору декоративній косметиці,
  • поліпшення рівномірного розподілу косметики по шкірі.

 Косметичне застосування:

0,5–10 %

  • декоративна косметика (тіні, рум’яна, пудри) — 0,5–5 %,
  • сонцезахисна косметика — 0,5–5 %,
  • емульсії і креми з ефектом ніжного світіння — 0,5–5 %,
  • консилер, вуаль і пудра — 0,5–10 %,
  • помади і блиск для губ — 0,5 %.

Зберігання: при кімнатній температурі ретельно закоркованими

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

07676
9 од.
chat Коментарі (0)