Мильна основа МЕЛТА Олива
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Мильна основа МЕЛТА Олива

Оливкове мило

з білоруської основи стане базою для різного виду натурального мила. Красива основа і ефірні олії допоможуть створити гарний продукт.

  • 500 г
  • 1 кг

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Мильна основа МЕЛТА Олива

Виробник: Білорусь

Зовнішній вигляд: напівпрозора жовтувата тверда гладка маса майже без запаху

рН 10,1 (1% -ний розчин)

Температура плавлення 55-60 С

Мило-мочалка з ніжної оливкової основи зробить процес очищення шкіри корисним: масаж і поліпшення кровообігу і полірують шкіру. Гліцерин і натуральна оливкова олія у складі доброчинні для епідермісу: зволоженість і розгладження шкіри забезпечені.

Оливкове мило завжди було фаворитом миловарів та їх клієнтів: м'яка піна і гіпоалергенність роблять можливим створення цілої гами мильних продуктів. Якщо додати більше води при розплавлюванні основи, можна отримати рідке оливкове мило. У такому разі не забувайте консервувати готовий рідкий продукт. Ефірні олії кедра або шавлії дуже підходять до оливкової основі.

Склад: гліцерин, пропіленгліколь, стеарат натрію, лаурат натрію, стеаринова кислота, лауринова кислота, лауретсульфат натрію, сорбіт, натрію хлорид, ДЕА оливкової олії, натрію гідроксид, сорбіт

Вагу товару можна вибрати у випадаючому вікні.

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Англия
03820
Новий
chat Коментарі (2)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right