ᐈ Sensocel BC20 (бамбукова силіка) - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Новий

Sensocel BC20 (бамбукова силіка)

Сенсорна оптимізація, покращення нанесення, зменшення липкості, матуючий ефект

Ультрадрібні частинки целюлози проникають у зморшки та утворюють ефект м’якого фокусування

  • 25 г

115,00 ₴ Без податку

115,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка лише для замовлень понад 2000 гривень — по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Sensocel BC20 (бамбукова силіка)

INCI: Cellulose (Bambusa Arundinacea)

Розчинність: диспергується в основі

Зовнішній вигляд: дрібнодисперсний білий порошок, довжина волокна становить 20 мкм

Стабільність: термостабільний, хімічно інертний

Порошок на 100% рослинній основі з бамбукової целюлози, який має численні позитивні впливи на шкіру та текстуру доглядових засобів. Насичені емульсії часто мають небажану липкість, жирність і повільне вбирання шкірою. Ультратонкий бамбуковий порошок SENSOCEL® BC20 має чудову здатність поглинати олію та воду для сильного та швидкого матового ефекту. Значно знижує липкість емульсій і створює гармонійні однорідні текстури. Повністю біологічно розкладається.

Завдяки кремнієвій кислоті, що міститься в бамбуковій силіці, зміцнюється шкірна тканина, а також дуже швидко підсушуються прищики та інші запалення.

Бамбук містить компоненти, які можуть заспокоїти подразнену шкіру та сприяти зменшенню запалення. Його екстракт допомагає в збереженні вологи в шкірі, це робить його корисним інгредієнтом для зволожувальних косметичних засобів. Він має в собі антиоксиданти, які зберігають шкіру молодою та здоровою, чим підтримує процес регенерації клітин шкіри. Такі мінерали як кремній, кальцій та магній, що містяться в бамбуку, корисні для шкіри та волосся.

Ефект на шкірі: проти зморшок, ефективний абсорбент олії, покращена текстура, матуючий ефект, відсутнє відчуття жирності, зменшення липкість, розгладження, м’яке відчуття, чудове відчуття шкіри, абсорбент води.

Особливості: біорозкладаний, дружній для довкілля, халяльний, натуральний, отриманий природним шляхом, на рослинній основі, без консервантів, екологічно чистий.

 Властивості в косметиці:

  • заспокійлива дія,
  • зволоження,
  • стимуляція регенерації,
  • мінеральне живлення.

 Косметичне застосування:

0,5–2 %

  • декоративна косметика,
  • сонцезахисна косметика,
  • емульсії, креми,
  • консилер, вуаль і пудра,
  • гелі, сироватки.

Зберігання: при кімнатній температурі ретельно закоркованим.

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

07670
7 од.
chat Коментарі (0)