Новий Нерафінована олія насіння лимона Збільшити для перегляду

Нерафінована олія насіння лимона

Новий товар

Від куперозу і розширених пор.

Антиоксидант, матує, стягує пори. Потужна бактерицидна і лімфодренажна властивість.

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 2 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 2 балів які можна конвертувати в сертифікат на 0,40 грн.


55,00 грн

  • 10 г

Додати до списку бажань


Вага 10 г
Вид Флюїд, Сироватка, Олія, Емульсія
Тип шкіри Куперозна, Пігментована, В'януча
Призначення Мінералізуюча, Не рівний тон шкіри, Постакне, Відбілювальна, Антицелюлітне, Від Целюліту, Розгладження, Вітамінізуюче, Для звуження пор, Зміцнювальна, Матуюча, Від пігментних плям, Акне, Освітлювальна, Від чорних крапок, Протизапальна, Бактерицидна, Від випадіння волосся, Зволожувальна, Лімфодренажна, Набряклість, Для старіючої шкіри

Нерафінована олія насіння лимона

INCI: Citrus Limon (Lemon) Seed Oil

Метод отримання: холодне віджимання зерняток

Вид олії: нерафінована

Зовнішній вигляд: масляниста рідина блідо-жовтого кольору

Активні речовини: вітаміни (А, В2, В1, С, В6), мінерали (калій, магній, йод, цинк, селен).
Саме в нерафінованій версії лимонної олії можна знайти ті кладові вітамінів і мінералів, які буквально відроджують шкіру. Олія з кісточок цитрусових славиться своїм стимулюючим ефектом через високий вміст лимонної кислоти та вітаміну С.

У засоби від випадіння волосся олію лимона вводять як жирну, так і ефірну.
Лимонна олія — один з кращих засобів для боротьби із запаленням. Цитрусові традиційно матують краще за всіх — лимон прекрасно в'яже і зволожує, розгладжує й освітлює чорні крапки.

Для масок олія насіння лимона просто ідеальна: час від часу всім корисно побалувати шкіру вітаміном С і зміцнити стінки судин. Знижує прояви куперозу, робить тон шкіри рівним, перешкоджає появі комедонів. Відбілююча властивість лимона корисна в боротьбі з пігментацією і постакне: якщо не знаєте, яку маску зробити, візьміть лимон, це дивовижний тонік для шкіри.

Масажні суміші з лимоном завжди використовуються в антицелюлітних програмах. Активний лимон швидко знімає набряклість, а це головна умова для еластичності шкіри всього тіла.

 Властивості нерафінованої лимонної олії:

- антикуперозна;
- зволоження;
- зміцнення коренів волосся;
- імуностимулятор;
- сприяє загоєнню;
- матуюча;
- бактерицидна;
- вітамінізуюча.

 Косметичне застосування олії лимона:

- масляні сироватки — 3-5%
- масажні та гідрофільні олії — 10%
- емульсії та флюїди — 1-4%
- догляд за шкірою голови — 2-3%
- від випадіння волосся — 1-5%
- піномийні формули (гель для душу, пінка-демакіяж) — 5-7%

 Дієві поєднання з олійкою лимону:

- акне: алое-вера, зволожуючий актив Aquashuttle, Zinс PCA, гіалуронат натрію високомолекулярний, глина расул, альгінатнi маски
- млявість шкіри: ДМАЕ, альгінат натрію, гідролізат плаценти, ефірна олія розмарину і неролі
- від набряклості: ланаблю, екстракт буркуну, таурин, коензим, масло насіння червоної цибулі
- зміцнення волосся: ефірна олія кедра атласького, Procapil, пiритион цинку, ніацинамід, драконяча кров.

Статті на тему:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Написати відгук

Нерафінована олія насіння лимона

Нерафінована олія насіння лимона

Від куперозу і розширених пор.

Антиоксидант, матує, стягує пори. Потужна бактерицидна і лімфодренажна властивість.

Прагнемо до досконалості разом!

Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter

або цю кнопку повідомити про помилку