Новий Нерафінована олія Інка Інчи Збільшити для перегляду

Нерафінована олія Інка Інчи

Новий товар

Ніжний емолент, багатий мікроелементами та цінними жирними кислотами. Сача iнчі пом'якшує, розгладжує сухувату шкіру, оперативно повертає волоссю блиск. Напрочуд заспокійлива та живильна дія.

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 2 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 2 балів які можна конвертувати в сертифікат на 0,40 грн.


48,00 грн

  • 10 г

Додати до списку бажань


Вага 10 г
Галузь застосування Губи, Тіло, Волосся
Тип шкіри Зневоднена, Вікова, Суха
Призначення Антивіковий

Олія нерафінована Інка Інчи

INCI:  Sacha Inchi (Plukenetia Volubilis) Seed Oil

Метод отримання: пресування наciння та м'якотi плодів Plukenetia volubilis

Активні речовини: бета-і стігмасістостірол, альфа-, гамма-, дельта-токоферол, омега-3-6-9 жирні кислоти, мікроелементи (магній, калій, цинк, кремній, кальцій)

Жирнокислотний склад,%: альфа-ліноленова 42-58, ліноленова 31-40, олеїнова 6-12, пальмітинова 3-8, стеаринова 2-4

Олію насіння cача iнчі ще називають арахісом інків, дерево виростає в амазонських джунглях і є чудовим природним захистом шкіри та волосся від зневоднювання. Зрілій та втрачаючій вологу шкірі така олія підійде ідеально. Річ у тім, що вона виключно багата на токофероли, а це розгладження і комфортне пом'якшення шкіри без масного блиску.

Знімає свербіж при псоріазі, дерматитах і швидко загоює епідерміс після сонячних опіків.

Компонент помади для губ, дитячого живильного крему під підгузок, бальзаму від мозолів.

Сача iнчі від зморшок 

Антиоксидантна дія cача iнчі в косметиці знадобиться для сироваток і догляду за сухуватими ділянками шкіри. Якщо вам під душі батери на кшталт манго, какао або ши, то інкський арахіс теж сподобається. По суті, це універсальний бальзам для шкіри та волосся: живлення, утримання вологи, анти-ейдж і зручність застосування.
Догляд за волоссям з додаванням cача iнчі корисний будь-якому типу волосся: рекомендуємо випробувати просту маску перед миттям волосся. Розігріту в долонях олійку нанести від середини волосся до самих кінчиків, можна втерти в шкіру голови. Походити хоча б п'ять хвилин, потім змити шампунем.
Сача iнчі купити варто і тим, хто піклується про нігті: багату кальцієм і кремнієм олійку в чистому вигляді корисно втирати в нігті та кутикулу. Хоча б через день, результат вас порадує. Мінімум догляду — максимум результату, хто ж відмовиться?
До речі, двофазна олія для ванн при атопічній шкірі з сача iнчі допоможе забути про дискомфорт, адже арахіс — перевірений емолент.

Властивості cача iнчі в косметиці

  • пом'якшення;
  • розгладження дрібних зморшок;
  • антиоксидант;
  • швидке загоєння;
  • відновлює захисний бар'єр шкіри;
  • компонент косметики для атопічної шкіри;
  • посилення еластичності та блиску волосся;
  • профілактика втрати вологи шкірою;
  • не забиває пори.

 Косметичне застосування олії cача iнчі: 1-100%

  • догляд за млявою, сухою або атопічною шкірою — 1-10%;
  • очищуюча гідрофільна олійка — 5-15%;
  • бальзами від зморшок, помада для губ — 5-20%;
  • догляд за волоссям — 1-4%;
  • дерматологічний заспокійливий крем — 15-20%;
  • пiсляпляжна косметика — 8-10%;
  • догляд для волосся (маска, бальзам) — 1-5%;
  • масажна олiйка, олiйне обгортання для волосся — 10-100%;
  • піномийні засоби (шампунь, гель для душу, олiя для ванн) — 20-30%.

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Написати відгук

Нерафінована олія Інка Інчи

Нерафінована олія Інка Інчи

Ніжний емолент, багатий мікроелементами та цінними жирними кислотами. Сача iнчі пом'якшує, розгладжує сухувату шкіру, оперативно повертає волоссю блиск. Напрочуд заспокійлива та живильна дія.

Прагнемо до досконалості разом!

Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter

або цю кнопку повідомити про помилку