Cassiopea, Tiziana Terenzi парфумерна композиція
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Cassiopea, Tiziana Terenzi парфумерна композиція

Черговий аромат з «місячної» лімітки Тиціани Теренці: жіночі парфуми квіткового напряму, в яких приємно чується шипрова нотка.

Італійська серія Luna відразу ж викликала ажіотаж в підмісячному світі, воно і зрозуміло.

  • 10 г

100,00 ₴ Без податку

100,00 ₴ без ПДВ

notifications_active Останні товари на складі

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Cassiopea, Tiziana Terenzi

Початковий запах: лимон, листя чорної смородини та папороті, маракуйя
Серединний запах: гвоздика, конвалія, чайна троянда
Остаточний запах: боби тонка, мускус, сандалова деревина

Парфуми Cassiopea і справді створюють неземний настрій, хоча складаються всього з десятка запашних нот. Для того, щоб гідно оцінити італійський парфум (profumo, як його звуть в Мілані), потрібно дати йому пожити на шкірі протягом дня. Здатність парфумів розкриватися в залежності від різних фаз Місяця і часу доби приголомшує: Cassiopea  напівпрозорі вранці та соковиті у надвечірʼя.

Аромат «Касіопея» — один з чотирьох парфумів, створених під впливом Місяця. Він починається фруктовим акордом, поступово нарощуючи свою присутність і навіть вплив: чорносмородинова нота і папороть ніжно переплітаються з серцевими нотами чайної троянди і конвалії. Несолодкий, але активний аромат продовжує своє звучання в шлейфі: влажнувата деревина сандалу і боби тонка чарівно доповнюють один одного. 

Обертон Cassiopea інтригує і заворожує — по суті, це універсальний парфум. І не тільки в плані «вечір-день», а й в розрізі унісекс. Аромат Кассіопеї оцінили чоловіки і жінки: при розкритті феєрія трав і квітів робить образ магнетичним і незабутнім.

Як використовувати парфумерну отдушку Cassiopea, Tiziana Terenzi в косметиці:

«Космічний» аромат може зробити крем для тіла або шампунь запашним. В піну для ванн, гелі для душу можна додати 2% аромату, а в незмивну косметику досить буде 1% Cassiopea — запах буде ненавʼязливим і вишуканим.

Парфум власноруч: рецепт на 30 мл

- аромат Cassiopea  — 10 мл,
- aromafix — 20-25 крапель (або діетилфталат 5-10 крапель),
- спирт очищений — 20 мл.

06228
Новий
2 од.
chat Коментарі (0)