Marijuana, Byredo парфумерна композиція
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Marijuana, Byredo парфумерна композиція

Унісекс-аромат

Акватично-зелений аромат, але стійкий і приємно-густий. Дивної ніжності Marijuana Byredo надають відтінки молока: такий настрій сподобається всім, адже це унісекс.

  • 10 г

115,00 ₴ Без податку

115,00 ₴ без ПДВ

block Розпродано

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Marijuana, Byredo парфумерна композиція

Початковий запах: лайм, яблуко зелене

Серединний запах: марихуанове листя, акватичні ноти

Шлейфовий запах: деревина, марихуанова смола, молоко

Парфум унісекс Marijuana звучить голосно, але при цьому водянисто і з гіркуватим обертоном трави. У максимальній концентрації (30%) аромат може навіть втомлювати, тому краще не перевищувати концентрацію парфумерної води (10%). Навіть при малому введенні парфумерної віддушки стійкість неймовірна — 6 годин на шкірі. Це гучний аромат з м'якими відтінками теплого молока. Він починається зі свіжості яблука і гіркоти лайма, задаючи розслаблювальний тон. Свіжий і легкий настрій підтримує маріхуанове листячко в серці аромату, а базові ноти фіксують цікавий запах. У шлейфі відчуваються смолисті шишки марихуани й тихий шепіт молочних нот. Деревні натяки красиво округлюють запах, створюючи літній і безтурботний настрій

Як додавати віддушку Marijuana в косметику?

Унікальний запах Marijuana допоможе зробити ароматним не тільки мило. За традицією в рідке, або тверде мило додають 1% аромату, а в незмивну косметику вистачить і 0,5% запашної субстанції.

Парфумована вода EDT своїми руками: рецепт на 20 мл

- аромат Marijuana, Byredo — 2 мл,
- aromafix — 20-25 крапель (або діетилфталат 5-10 крапель),
- спирт очищений — 20 мл.

Тара для парфуму зі скла — обов'язкова умова, без такого флакона з розпилювачем не обійтися. Всі комплектуючі майбутньої EDT енергійно збовтують і залишають настоятися на 7 днів. В результаті отримуємо розумну пропорцію для цього енергійного аромату: 10% забезпечить готової EDT Marijuana Byredo стійкість до 6 годин.

Ще більше про рецепти й аромати:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

06540
Новий
Вага
10 г
chat Коментарі (6)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • chevron_right