Musk Kashmir, Attar Collection парфумерна композиція
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Musk Kashmir, Attar Collection парфумерна композиція

Жіночі мускусні духи

з колекції Attar Musk Kashmir звучать хвилююче і пряно, але без обтяження. Чудовий аромат довго тримається на шкірі та волоссі, вiн зручний для ароматизації косметики
  • 10 г

175,00 ₴ Без податку

175,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Musk Kashmir, Attar Collection парфумерна композицiя

Аромати верху: білий перець
Серцеві запахи: квітка гарденії, гвоздичний бутон
Шлейф: сандал, мускус
Деревно-мускусний аромат для жінок затребуваний і у чоловіків: унісекс-склад славиться своєю простою і захоплюючою ольфакторією. В цілому, це мускусно-пряні парфуми з деревним обертоном, на початку яких закладено перець.
Витонченість Attar Musk Kashmir проявляється в серцевому зрізі, куди елегантно введена гвоздика, приправлена ​​квіткою гарденії. Холодно-пряний центр аромату завершується благородно і лаконічно — мускусом і сандаловою деревиною.
Шляхетний характер парфуму затребуваний і в косметиці: гель для душу або піна для ванн залишають на шкірi елегантний фльор Musk Kashmir.

Привабливий аромат Musk Kashmir Attar Collection для косметики

Яскравий мускусний парфум зробить косметику запашною. Це може бути шампунь, піна для ванн або вмивалка (змивнi зi шкіри або волосся засоби), в цьому випадку вводимо 2% парфум-концентрату. Гель або крем потребує всього 1% активу.

Парфумерна вода EDT Musk Kashmir: рецепт на 30 мл

- еліксир Musk Kashmir, Attar — 5 мл,
- aromafix — 1 мл (або ж 5-10 крапель ДЕФ),
- спирт парфумерний — 20 мл.
Парфумерну воду EDT можна створити самим: перераховані субстанції змішуємо в скляному спреї. Після енергійного струшування важливо залишити склад у темряві та спокої. І вже через тиждень отримуємо класичний EDT Musk Kashmir з 15%-вою концентрацією запашного активу.
06998
Новий
9 од.
Вага
10 г
Категорія
Для жінок
Класифікація
Нішева парфумерія
Тип аромату
Деревний
Східний
Ароматні ноти
Гарденія
Кашемір
Мускус
Сандал
Троянда
chat Коментарі (6)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • chevron_right