Open Sky, Byredo парфумерна композиція
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Open Sky, Byredo парфумерна композиція

Новий аромат конопель Open Sky

в шведському Byredo розробляли довго. Необхідна гармонія з'явилася при додаванні бальзамiчних нот, що розкрили неординарний запах по максимуму

  • 10 г

115,00 ₴ Без податку

115,00 ₴ без ПДВ

block Розпродано

local_shipping Безкоштовна доставка лише для замовлень понад 2000 гривень — по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Open Sky, Byredo парфумерна композиція

Початковий запах: помело, чорний перець

Серединний запах: конопля

Шлейф: ветивер, пало санто

Деревно-зелений аромат Open Sky Byredo довго розкривається на шкірі, чуйно реагуючи на температуру. Для досягнення такого ефекту парфумери збалансували п'ять незвичайних нот, які навіть поодинці не всім подобаються.

Початковий запах чорного перцю і фрукта помело задає тон: ніякої солодощі, це парфум для людей, добре обізнаних в ароматах життя. Модулюючою є конопляна нота, саме вона виступає центром запашного еліксиру. Запах канабісу міцно асоціюється з 60-ми та Каліфорнією, де завжди сонячно.

Трохи сонця сподобається і вам: парфум Байредо завершуються приземленим ветивером і рідкісним для парфумерії пало санто — святим деревом, або «holly wood». Воно росте в Перу, і запах солодкуватої деревини ібіокаї протягом століть у шаманів використовувався як ритуальний і цілющий. Тому й вирішили назвати парфум Open Sky — "Відкриті небеса" підходить йому ідеально.

Шаманський запах Open Sky Byredo в косметиці

Парфум середньої стійкості ідеальний для парфумерно-косметичних засобів. У змивну косметику вистачить 2% Open Sky Byredo, а в незмивні вводять 1% деревно-конопляної есенції.

Парфумерна вода EDT Open Sky Byredo: рецепт на 30 мл

- наш концентрат Open Sky — 4 мл,

- aromafix — 1 мл (або ж 10 крапель діетилфталату),

- спирт парфумерний — 25 мл.

Парфумерну воду з конопляним обертоном можна створити і вдома: перераховані рідини змішуємо в скляному спреї та залишаємо в темному місці на тиждень — познайомитися поближче. У підсумку отримуємо класичний EDT з чуттєвим ароматом Каліфорнії.

07007
Новий
Вага
10 г
Категорія
Для жінок
Класифікація
Нішева парфумерія
Тип аромату
Деревний
Зелений
Ароматні ноти
Ветивер
Конопля
Перець
chat Коментарі (0)