Molecule 02, Escentric Molecules парфумерна композиція
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Molecule 02, Escentric Molecules парфумерна композиція

Запашна мононота Molecule 02

для мілленіалів і поціновувачів лаконічності в парфумерії. Пахнути буде лише амброксан — єдина запашна речовина в парфумi

  • 10 г

115,00 ₴

115,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Molecule 02, Escentric Molecules

Нота: амброксан

Аромат Molecule 02 мінімалістичний по-справжньому: у ньому немає ніяких запахів, крім ароматичної молекули AMBROXAN. Як правило, поціновувачi Escentric Molecules вміють вдало змішувати різні парфуми цього бренду в залежності від настрою і випадку.

Досить часто аромати Molecule здаються спочатку ну вже дуже тонкими, навіть невідчутними. В цьому випадку завжди доречно спробувати інші молекули з паралельної лінійки Escentric, з більш потужним звучанням.

Парфумерний будинок спеціально створив парні парфуми: найтонший Molecule 02 та аромат багатший Escentric 02 (там відсоток амброксану куди вищий, та й інші ноти присутні). Те ж з іншими номерами молекул, спробуйте такий інноваційний підхід — не пошкодуєте!

Загальне враження від молекулярного парфуму — прозорість, чистота і бадьорість. Molecule 02 чудово лягає в змивну та незмивну косметику, залишаючи відчуття свіжості й вишуканості на весь день.

Як додавати віддушку Molecule 02 в косметику?

Кришталево чистий аромат (пара-трійка крапель) зробить піну для гоління або шампунь запашними, головне — дотримуватися дозування. Пам'ятайте, що в змивні засоби вводимо 3% аромату, в незмивні формули знадобиться 2%.

Парфум власноруч: рецепт на 30 мл:

- концентрат Molecule 02 — 10 мл,
- aromafix — 20-25 крапель (або діетилфталат 5-10 крапель),
- спирт підготовлений — 20 мл.

Без флакона-спрею парфуму не буває, це важливо. Всі складові частини майбутньої Молекули Номер Два змішують, енергійно струшують, залишають на тиждень в темному місці (такі правила класичної парфумерії).

Традиційна формула парфуму 30%-вої концентрації гарантує вашому запашному еліксиру стійкість 5 годин. Однак з Molecule 02 полегшений варіант (запашна вода, EDT) буде куди вдалішим: просто вводимо вдвічі менше концентрату.

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03837
Новий
19 од.
Вага
10 г
Категорія
Для жінок
Для чоловіків
Унісекс
Класифікація
Нішева парфумерія
Тип аромату
Квітковий
Східний
Ароматні ноти
Iso E Super
Ірис (півники)
Амбра
Жасмин
chat Коментарі (53)