ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Lira, Xerjoff парфумерна композиція
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Lira, Xerjoff парфумерна композиція

Представник східно-флорального напрямку зі скромною, але цікавою пірамідою. Лаванда і ваніль, мускус і червоний апельсин зачаровують одразу.

76,00 ₴

76,00 ₴

block Тимчасово відсутній

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Lira, Xerjoff парфумерна композиція

Початковий запах: бергамот, кривавий апельсин, лаванда

Серединні ноти: жасмин, кориця, лакриця

Шлейфовий запах: ваніль, карамель, мускус

Аромат Lira Xerjoff звучить дуже гармонійно завдяки оригінальній формулі, в якій вирішено змішати різновеликі парфумерні величини. В голові заявлена ​​лаванда, а в серці лакриця. Правда, у Ксержофф фіксуючими нотами як і раніше обрано мускус і ваніль з карамельним обертоном.

Зігріваючий затишний аромат кориці прекрасно врівноважує аромат крихкого жасмину, що надає парфуму вишуканості. В пряному шлейфі є традиційна ваніль і мускус, дотепно згладжені карамеллю.

Як додавати віддушку Lira Xerjoff в косметику?

Східно-квітковий аромат додасть невагомому шлейфу будь-якій косметиці. Пара крапель парфумерного концентрату зробить піну для гоління або шампунь запашними, головне — дотримуватися дозування. Пам'ятайте, що в змивні формули вводимо 3% аромату, в незмивні засоби — всього 2%.

Парфум власноруч: рецепт на 30 мл

- концентрат Lira Xerjoff — 10 мл,
- aromafix — 20-25 крапель (або діетилфталат 5-10 крапель),
- спирт підготовлений — 20 мл.

Без флакона-спрея духів не буває, це критично важливо. Всі складові частини майбутнього парфуму змішують, енергійно струшують, залишають на тиждень в темному місці для кращого змішування нот.

Запропонована звична формула парфуму з 30%-вою концентрацією гарантує вашому запашному еліксиру стійкість 5-6 годин. Найлегший варіант (запашна вода, EDT) затребує вдвічі меншого вводу Lira Xerjoff (на ті ж 30 мл).

Ще трохи щодо ароматної теми:

06650
Новий
Вага
10 г
Категорія
Для жінок
Класифікація
Нішева парфумерія
Тип аромату
Квітковий
Східний
Ароматні ноти
Апельсин
Бергамот
Ваніль
Жасмин
Карамель
Кориця
Лаванда
Лакриця
Мускус
chat Коментарі (11)