Nasomatto Narcotic Venus парфумерна композиція
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Narcotic Venus, Nasomatto парфумерна композиція

Жіночий квітковий аромат оформлений досить лаконічно, але ефектно: всього три парфумерні ноти Narcotic Venus зробили його легендою

74,00 ₴

74,00 ₴

block Тимчасово відсутній

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Narcotic Venus, Nasomatto парфумерна композиція

Початковий запах: тубероза

Серединний запах: біла лілія, жасмин

Шлейфовий запахпрянощі

Верхні ноти парфуму італійських майстрів Nasomatto Narcotic Venus пахнуть туберозою: чистий розкішний аромат сходить до білої лілії та жасмину, які допомагають розкрити серцевий акорд максимально делікатно. Несподіваний фінал — прянощі — додає Narcotic Venus округлість і стійкість. Аромат відмінно тримається на шкірі, тому рекомендуємо вводити його і в косметичні засоби для тіла та волосся.

Як додавати в косметику аромат Nasomatto Narcotic Venus?

Трохи (2-3%) Narcotic Venus допоможе ароматизації косметики будь-якого типу. Важливо пам'ятати лише, що в змивні засоби вводимо 3% аромату (умивалка, шампунь, гель для душу), в незмивні формули додаємо 2% (гель, крем, спрей для волосся).

Парфум власноруч: рецепт на 30 мл

- парфумерний концентрат Narcotic Venus — 10 мл,
- aromafix — 20-25 крапель (або діетилфталат 5-10 крапель),
- спирт підготовлений — 20 мл.

Знадобиться правильний флакон для парфуму — це важливо. Всі складові частини майбутнього аромату змішують, струшують, залишають на тиждень в темному місці для ідеального змішування нот.

Класична формула парфуму (30% запашних речовин) забезпечить Nasomatto Narcotic Venus стійкість 5-6 годин. Полегшена версія (парфумерна вода, EDT) затребує вдвічі меншої концентрації на той же об'єм.

06654
Новий
Вага
10 г
chat Коментарі (7)