ᐈ Molecule 03, Escentric Molecules парфумерна композиція - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Molecule 03, Escentric Molecules парфумерна композиція

Аромат унісекс з однієї-єдиної ноти ветіверіл ацетату (звучить негламурно і немаркетингово), але Molecule 03 пахне круто. Витончено, свіжо, виразно

  • 10 г

118,00 ₴ Без податку

118,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Molecule 03, Escentric Molecules парфумерна композиція

Нота №1: ветіверіл ацетат

Композиція Escentric Molecule 03 з деревним і шипровим відтінком порадує цінителів унісекс-парфумерії. Запах мелодійний і ніжний, підходить дівчатам і юнакам, а ще відмінно ароматизує собою косметику. Всього 3% в гель для душу або шампунь ніжно заароматізує вашу шкіру, без надлишковості.

Легенди про відсутність запаху у парфумів з лінійки Escentric Molecule ходять давно, але молекула №3 вас точно не розчарує.

На початку 03 чутно лайм і зелений перець, прикрашені землистим ветівером. У глибшому шарі парфуму є жасмин і фіалка, також чути терпкість чаїнок. Завершує запашний ансамбль аромат сандалової деревини, мускусу та кедру — це класичний парфумерна "завіса".

Як застосовувати запашку Escentric Molecule 03 в косметиці?

Шипрово-деревний аромат Escentric Molecule 03 зробить ваше мило, шампунь або емульсію ароматними. У демакіяж, мило або шампунь вводять 3% аромату, а в незмивну косметику (гель, емульсії) вистачить 1,5% запашного концентрату.

Парфум власноруч: рецепт на 30 мл

- аромат Escentric Molecule 03 — 10 мл,
- aromafix — 20-25 крапель (або діетилфталат 5-10 крапель),
- спирт високого ступеня очищення — 20 мл.

Тут важливі не тільки якісні компоненти, але і тара для наливної парфумерії. Ідеальним буде скляний флакон зі спреєм: в ньому потрібно змішати інгредієнти (їх ґрунтовно збовтують і залишають настоятися на тиждень мінімум).

В результаті виходить аромат з максимальною концентрацією запашних речовин 30%: саме вона забезпечить готовому парфуму Молекула №3 стійкість близько 8 годин.

06468
Новий
10 од.
Вага
10 г
Класифікація
Нішева парфумерія
Ароматні ноти
Ветивер
chat Коментарі (0)