Аюрведична пудра ромашки
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Аюрведична пудра ромашки

Зміцнення волосся

і тонізація шкіри. Заспокоює почервонілу шкіру, стягує розширені пори. Виганяє лупу і підсушує прищики.

  • 25 г

29,00 ₴

29,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Аюрведична пудра ромашки суцвіть

INCI: Camomile (Matricaria) Flower Powder
Зовнішній вигляд: мікронізована пудра суцвіть ромашки
Розчинність: диспергується у воді, при змішуванні утворює ароматну пасту
Активні речовини: гераніол, борнеол, кумарини, флавоноїди, фітостероли, тритерпенові сполуки (урсолова кислота), дубильні речовини, ліналоол

Очищення шкіри

Ромашка дивовижно дезинфікує ранки і пошкодження шкіри, настій або ромашковий гель заспокоять і захистять шкіру в одну мить. Потужні біоактиви (хамазулен і бисаболол) визначають унікальні імуностимулюючі властивості квітки.
На основі квіткової пудри легко створити догляд за шкірою: скраб для тіла, маску для проблемної шкіри, убтан для обличчя, настої для зміцнення волосся. Урсолова кислота в складі робить шкіру чистою і ніжною.
Заспокійливі, антисептичні і пом'якшувальні властивості - візитна картка ромашки. Ось чому при акне ромашкові процедури так рекомендують косметологи. В'язка маска з глиною і водоростями очищає пори і робить шкіру гладкою. Фітогомаж на пудрах рису і ромашки призведе шкіру всього тіла в тонус, а вас - в захват! При гіпергідрозі ромашка відмінно справляється з надлишками поту і запобігає неприємного запаху.
При пітливості стоп допоможе додавання ромашки і лаванди в деотальк для ніг - непомітний і надійний захист. Мило з квітковою пудрою відмінно очищає шкіру дітей і дорослих.
Світлому волоссю завжди потрібне ополіскування ромашковим настоєм: він надає волоссю не тільки золотистий колір, але і оздоровлює шкіру голови. При регулярному використанні ромашкового спрея для шкіри голови налагоджується себовідтік і пропадає лупа, волосся набуває свіжий вигляд надовго. Фітокомплекс, що надає блондинистому волоссю жвавість кольору, обов'язково стане в нагоді вам в догляді за шевелюрою.

Властивості:
- потужна дезодоруюча,
- загоююча,
- протизапальна,
- заспокійлива шкіру,
- в'яжуча і тонізуюча.
Косметичне застосування: 10-50%
- фітоскраб і аюрведичний масаж,
- очищення шкіри: убтан, скраб, паста, гомаж
- підсушуюча деопудра при гіпергідрозі,
- дитяча косметика і мило,
- сухі дезодоранти і деоталькі для тіла,
- водні відвари від лупи,
- маски для очищення шкіри від прищів.
Виробник: Україна
Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування, на ліктьовому згині обов'язково проведіть дерматологічну пробу на індивідуальну переносимість компонента
Зберігання: щільно закритим у сухому темному приміщенні

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03309
Новий
8 од.
chat Коментарі (1)