СО2-экстракт паприки
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ СО2-екстракт лопуха кореня

Стягування пор

і профілактика целюліту. Протинабрякова і розгладжуюча властивість. Багатий цинком і селеном, вітаміном А і Е.

  • 5 г

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

СО2-екстракт лопуха кореня

INCI: Burdock (Arctium Lappa) Root CO2 Extract

Метод отримання : надкритична флюїдна екстракція діоксидом вуглецю природного походження; без слідів розчинника і важких металів

Походження: природна формула 100%, без домішок

Зовнішній вигляд: густа рідина, іноді містить крупинчасті включення натурального воску рослини, що екстрагується 

Активні речовини: інулін, ефірні олії, барданова олія, поліфеноли, кавова кислота, хлорогенова кислота, флавоноїди, танін, лактоны, ситостерин, фітостерин, вітаміни B1, B6, B12, E, мікроелементи (марганець, мідь, залізо, цинк, сірка)

Зміцнення волосся та нігтьової кутикули забезпечить багатий кремнійо-цинковий склад витяжки. Потужний СО2-екстракт в кілька разів багатше мікроелементами, тому додавання його в косметику обмежується всього 0,5% -ним введенням.

Восени багато хто страждає від випадіння волосся, проте зневірятися не варто. Гелева маска на екстракті лопуха, нанесена перед миттям голови, збереже волосся міцними.

Основний компонент лопуха - інулін, гарантує бактерицидну і загоюючу дію. Така м'яка і усеохватна турбота важлива при догляді за вугруватою шкірою. Обов'язковий тонік і маски на лопусі оперативно стирають сліди вугрової висипки, навіть у самих запущених випадках. Справа в тому, що інулін нормалізує бактеріальний баланс шкіри, який, як правило, сильно порушений розгулом пропіоніл-бактерій. Ефірні олії аміріса і іланг-ілангу, безсумнівно, допоможуть шкірі освітлити рожеві цятки після акне.

Зрілій сухуватій шкірі важливі лопухові сироватки: примусова щоденна мінералізація шкіри, посилена трегалозою і олією неролі, дадуть чудовий результат. Тургор повертається, зморшки зникають. Альгінатні маски, присмачені коренем лопуха, пригостять атонічну шкіру морськими мінералами і омолоджуючим інуліном.

При сезонній сухості шкіри освіжіть її маскою-емульсією на гідролізаті мигдалю і лопуха: налагодження водно-сольового балансу піде шкірі будь-якого типу на користь. Цинк і селен знижують набряклість, тому корисно вводити екстракт в антицелюлітні креми.

Властивості:

- Лімфодренажна,
- Бактерицидна,
- Підсушує запалення,
- Регенеруюча,
- Омолоджуюча,
- Освіжаюча,
- Капілярозміцнююча

Косметичне застосування: 0,05-0,5%
- Гелі та флюїди для жирної шкіри - 0,08-0,3%
- Масажні гелі та зволожуючі лосьйони для тіла - 0,2%
- Антиоксидантна добавка до готової косметиці - 0,4%
- Сироватки для проблемної шкіри - 0,05-0,25%
- Точкове лікування прищів - 0,5%
- Маски і загоюють мазі - 0,05-2,5%
- Змиваються пінні склади - 0,5%.
Зберігання: в тарі темного скла при кімнатній температурі
Виробник: Україна

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03657
Новий
Вага
5 г
Тип шкіри
Вугріва
Жирна
Проблемна
Суха
Призначення
Від Целюліту
Від випадіння волосся
Від прищів
chat Коментарі (0)