Органічний шампунь Дитячий
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Органічний шампунь Дитячий

Тара: флакон-дозатор

Вага: 150 грам

  • 150 г

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Органічний шампунь Дитячий

Тара: флакон-дозатор

Вага: 150 грам

Органічний дитячий шампунь, виготовлений з натуральних органічних компонентів, принесе масу задоволення.

Натуральна база шампуню дозволяє ніжно і без шкоди доглядати і очищати дитячі волосся і шкіру голови.

Екстракт ромашки додасть блиск і м'якість волоссю. Всім добре відомо, що дитяча шкіра дуже любить ромашку, так як вона за своєю природою є легким антисептиком і знищує патогенну флору, регенерує обмінні процеси в клітинах, покращує мікроциркуляцію шкіри голови, провокує ріст волосся. Надає йому силу і здоров'я.

Екстракт календули зміцнює волосся по всій довжині, профілактує появу лупи і жирність, знімає сухість. Надає еластичність і пружність.

Водорозчинна олія оливки додає м'якості і ніжності. Стимулює ріст волосся, неймовірно живить і зволожує. Прекрасний компонент для догляду за примхливою ​​шкірою і тонким дитячим волоссям.

Мигдальне молочко — ніжний зволожувач, який ще й приємно живить. Затримує вологу, надає волоссю шовковистість, м'якість, легкість в розчісуванні.

Застосування: невелику кількість нанести на вологе волосся, помасажувати легкими рухами, приділивши увагу кореням. Змити теплою водою, при необхідності повторити. Можна застосовувати щодня.

Склад: шампунева органічна основа Shampoo Base Org, екстракт ромашки, екстракт календули, водорозчинна олія оливки, молочко мигдальне, віддушка полуниця, феноксиетанол.

Увага! Можлива індивідуальна чутливість до певних компонентів товару. Перед нанесенням проведіть тест на алергічну реакцію.

Термін придатності: 6 місяців від дати виробництва

* Виробник залишає за собою право удосконалювати рецептуру продукту взаємозамінними компонентами, які несуть той самий косметичний ефект.

Текстура та колір засобу можуть відрізнятися від того, що ви бачите на екрані.

05638
Новий
chat Коментарі (3)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right