ᐈ ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Флакон-дозатор 200 мл Глорія коричневий - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Флакон-дозатор 200 мл Глорія коричневий

Пластиковий флакон Глорія

може похвалитися красивим шоколадним кольором, пристойним обʼємом на 200 мл і зручним дозатором 

  • 200 мл

20,00 ₴ Без податку

20,00 ₴ без ПДВ

block Розпродано

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Флакон-дозатор 200 мл Глорія коричневий

Обʼєм: 200 мл

Матеріал: темно-коричневий поліетилен; дозатор пластмасовий чорний

Пластикова тара для косметики — відмінне рішення для тих, хто вважає за краще індивідуальний підхід в косметичному догляді. Улюблені формули повинні зберігатися в надійній тарі, тому пропонуємо розглянути ближче флакон-дозатор «Глорія» обʼємом 200 мл. Разом з флаконом «Аеро» вони складуть прекрасний дует, наприклад, для шампуню і кондиціонера.

Розділ тари в інтернет-магазині «Зульфія» постійно поповнюється, і нова «Глорія» стане прекрасним варіантом для фасування текучих і в міру густих субстанцій. У глянсовому флаконі зручно тримати піномийні засоби на зразок гелів і пінок, а також флюїди, кондиціонери, лосьйони.

Флакон-дозатор завжди відміряє потрібну кількість засобу, без надмірностей. У тарі коричневого кольору прийнято тримати крихкі формули з вітамінами, ефірними маслами, пігментами.

Флакон циліндричної форми виконаний акуратно, стильно, крім того, темну поверхню приємно декорувати контрастною наклейкою. У продажу є також скляна косметична тара з носиком, класичні флакони з дозатором і розпилювачем.

05814
Новий
Колір
коричневий
Об'єм
200 мл
chat Коментарі (1)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right