ᐈ Флакон-дозатор червоний 100 мл - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Новий

Флакон-дозатор червоний 100 мл

Пластиковий червоний флакон

Зручний дозатор та помітний колір — особливий флакон для особливих покупців!

  • штука

28,00 ₴ Без податку

28,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка лише для замовлень понад 2000 гривень — по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Флакон-дозатор червоний 100 мл

Об'єм: 100 мл

Колір: червоний

Пластикова тара для косметики — відмінне рішення для тих, хто любить індивідуальний підхід у косметичному догляді. Улюблені формули повинні зберігатися в надійній тарі, тому пропонуємо розглянути наш флакон-дозатор. Об’єм не занадто великий і не занадто маленький — просто ідеальний.

Якщо ви бажаєте створити невеличку лінійку косметики в нас є для вас прекрасний варіант: баночка 30 мл червона та баночка 50 мл червона просто відмінно пасуватимуть до цього флакона-дозатора. З ними ви зможете створити яскраву серію косметики з тарою в одному кольорі.

Цей флакон стане прекрасним варіантом для фасування текучих і в міру густих субстанцій. У ньому зручно тримати піномийні засоби на зразок гелів і пінок, а також флюїди, кондиціонери, лосьйони. Чудово підійде для кремів, шампунів чи кондиціонерів, взагалі з таким флаконом усе буде виглядати неймовірно стильно.

Він завжди відміряє потрібну кількість засобу, без надмірностей. Флакон циліндричної форми виконаний акуратно, стильно, крім того, яскраву поверхню можна гарно задекорувати контрастною наклейкою. У продажу є також скляна косметична тара з носиком, класичні флакони з дозатором і розпилювачем.

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

07661
88 од.
chat Коментарі (0)