Ефірна олія меліси
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ефірна олія меліси

Тонізація шкіри

і лікування куперозу. Швидко знімає стрес і відновлює шкіру після пілінгів. Дезодорант при гіпергідрозі.

  • 10 г

137,00 ₴

137,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Ефірна олія меліси лимонної

INCI: Melissa (Melissa citratus) Leaf Essential Oil

Зовнішній вигляд: жовта плинна олія з прохолодним лимонно-трав'яним ароматом

Активні речовини: нераль, гераніаль, бета-каріофіллен, альфа-хумулен, гермакрен D

Метод отримання: дистиляція водно-парова надземної частини рослини

Властивості: тонізуюча,капілярозміцнююча,  пом'якшує шкіру, себомодулятор, зміцнення волосся, засоби від комарів, адаптоген

Крем для зрілої шкіри

Пори розширені, комедони атакують? Візьміться за справу з ароматерапевтичного боку. Олія меліси (буквально 2-3 краплі) вмішайте в спірулінову маску - так ви посилити її в'яжучі властивості. А меліса допоможе з налагодженням нормального себовідтока, без надмірностей. Паралельно введіть мелісу в щоденний догляд. Корисним виявиться також ефірна олія герані або пальмарози. Зміцнення волосся і догляд за шкірою голови за допомогою меліси принесе не тільки користь: ніжний лимонно-трав'яний аромат буде довго триматися на волоссі. А саме волосся стане м'яким і слухняним. Меліса дбайливо ставиться до коріння волосся і шкіри голови. Аромарозчісування - чудовий спосіб догляд за волоссям.

Меліссовий тонік і сироватка виручають при куперозі: знімаючи явне почервоніння, ефірна олія зміцнює кровоносні судини, поступово стираючи судинні зірочки. Крила носа теж перестануть червоніти при перепадах температур. Будь-яка косметика, куди додана меліса, буде покращувати настрій - це визнаний адаптоген і антидепресант, чудовий для ранкового догляду за шкірою і тілом. Бадьорить і надихає.

Зрілій шкірі допоможе уникнути зайвої сухості: меліса чудовий себомодулятор.

При гіпергідрозі меліса важлива як дезодоруючий компонент: олівці, деоталькі для тіла і ніг, спреї.

Для жіночого організму дуже важливий лімфодренаж. Тому заведіть собі пляшечку з масажною олією. Пара крапель меліси і м'яти посилять мікроциркуляцію крові і поліпшать самопочуття. Мило, гелі для душу також підвищують тонус. Однак тривало мелісу використовувати не рекомендують: кожні 2 тижні використання чергуйте з тижнем відпочинку від мелісової олії.

У побуті і домашній аптечці меліса відмінно справляється з пошкодженнями шкіри. Корисна шкірі в постпілінговий період: робить шкіру м'якою і зволоженою, відновлює її імунітет. Губить грибок і пропіоніл-бактерії, що викликають вугровий висип. Синці та забиття швидко проходять після мазі на оліях лаванди і меліси. Комарі і комашня не люблять запаху меліси, тому завжди додавайте її в літні аромаспреі і лампи.

Чудово заспокоює, налаштовує на добрий лад, жене геть меланхолію і змушує пам'ять працювати краще. Ефірна олія для інтелектуалів.

Застосування: косметичне (0,5-2%) або лікувальне (3%), для дітей і літніх знижуйте дозування в 2-5 разів.

Розчинення. Для концентрованої ефірної субстанції обов'язково потрібна речовина-емульгатор: сіль, мед, молоко, йогурт, цукор, базова олія, спирт або горілка, полісорбати. Залежно від кінцевого продукту підбирають емульгатор. Універсальними для косметики є полісорбат і спирт.

Дозування усереднене:

- Ванна повна - 3-4 краплі на речовину-емульгатор
- Аромаспрей для повітря - 5-6 крапель на 5 мл емульгатора
- Аромалампи - 2-3 краплі
- Сіль для ванн, мило - 15-20 крапель на 1 кг
- Компрес - 4-5 крапель на 500 мл води
- Масаж, аромасвічки, олійні сироватки - 1 мл на 100 мл бази
- Розтирання - 10 крапель на 10 мл базової олії
- Збагачення емульсій, масок, шампунів - 1-3 краплі на 10 г засобу
- Збагачення піномиючих засобів - 5 крапель на 50 мл засобу
- Полоскання рота - 1 крапля на 50 мл води

Запобіжні заходи: не використовувати вагітним і дітям до 7 років; НЕ перевищувати дозування щоб уникнути головного болю. Кожні 2 тижні використання чергувати з тижнем відпочинку від ефірної олії меліси.

Упаковка: флакон темного скла з внутрішньою крапельницею і кришкою, що загвинчується

Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі

Виробник: Франція

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03450
Новий
7 од.
chat Коментарі (6)