Ефірна олія лавру
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Ефірна олія імбиру

Розігріваючий і омолоджуючий

для тих, хто бореться із зайвою вагою і хоче позбутися від розтяжок. Лімфодренаж і розгладження шкіри. Потужно зміцнює коріння волосся і нігтьову пластину.

  • 5 г

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Ефірна олія імбиру

INCI: Ginger (Zingiber officinalis) Essential Oil
Зовнішній вигляд: жовта плинна олія зі свіжим перцевим зеленим ароматом і землистими нотками
Активні речовини: аспарагін, триптофан, Сабіна, бутадієн, зінгиберен, мікроелементи (цинк, магній, калій, залізо, кальцій), феноли, жирні кислоти (лінолева,
олеїнова, каприлова) і вітаміни (A, B1, B2 і C)
Властивості: лімфодренажна, антицелюлітна, детоксикуюча, омолоджуюча, антиоксидант, зміцнює волосся, бактерицидна, загоююча, матуюча

Антицелюлітні засоби завжди містять олію імбиру: миттєво розігріваючи шкіру, активний компонент зінзіберін стимулює спалювання жиру і насичення шкіри киснем. Олія для масажу з імбиром гарантовано усуває апельсинову кірку на шкірі. Попутно такий масаж корисний суглобам і втомленим м'язам: знімає больові відчуття і скутість.

Шкіра, схильна до закупорки гирл фолікулів і появи прищів, повинна очищатися глибоко і грунтовно: ефірні олії шавлії і лимона в убтані, доповнені поростягуючим імбиром, за тиждень очистять шкіру. Якщо шкіра на спині і грудях схильна до висипань, приймайте аромаванну з імбирною олією: регулярна детоксикація зробить шкіру чистою, а пори непомітними.

Зміцнення волосся - козир ефірної олії імбиру. Цинк і триптофан допомагають волосяному фолікулу бути міцніше. До того ж, загадковий аромат ефірної олії діє заспокійливо. Олія куркуми з краплею імбиру, втерта в шкіру голови перед миттям, значно покращує їх стан і зовнішній вигляд. Якщо ніготь слабкий або хворобливий, пора ввести в раціон кутикули імбирно-лимонну суміш ефірних олій. Будь-якому типу шкіри додає здоровий тон, покращує еластичність, тому необхідний у догляді за зрілою шкірою. Поживна сироватка оптимізує ліпосекрецію, що важливо для вікової шкіри, яка втрачає ліпіди. Детоксикація і поліпшення мікроциркуляції попутно розгладять мікрорельєф епідермісу. Емульсія з ізофлавонами сої посилить омолоджуючу властивість імбиру, тому в кремах для пружності грудей завжди є імбир.

Пінні гелі для очищення шкіри з імбиром підтримають природну вологість шкіри, до того ж, імбир чудово дезодорує шкіру. Брускове мило або імбирне бельди чудово доглядають за шкірою під час миття. Аромат, розповсюджуваний ефірною олією, заспокоює нерви і гармонізує душевний стан. Аромалампа з імбиром і лимоном обов'язкові в будинку при епідеміях ГРВІ: потужна профілактика вірусних захворювань без жодних клопотів.

Застосування: косметичне (0,5-1,5%) або лікувальне (2,5%), для дітей і літніх знижуйте дозування в 2-5 разів.
Розчинення: Для концентрованої ефірної субстанції обов'язково потрібна речовина-емульгатор: сіль, мед, молоко, йогурт, цукор, базова олія, спирт або горілка, полісорбати. Залежно від кінцевого продукту підбирають емульгатор. Універсальними для косметики є полісорбат і спирт.
Дозування усереднене:
- Ванна повна - 2-4 краплі на речовину-емульгатор
- Аромаспрей для повітря - 8 крапель на 5 мл емульгатора
- Аромалампи - 1-2 краплі
- Сіль для ванн, мило - 25-30 крапель на 1 кг
- Масаж протиревматичний - 3-4 краплі на 50 мл бази
- Дезодорант - 2-3 краплі на 5 мл базової олії
- Збагачення емульсій, шампуню - 4-5 крапель на 10 г засобу
- Лосьйони від випадіння волосся - 6-8 крапель на 20-25 мл засобу
Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування, не використовувати на шкірі в чистому вигляді.
Упаковка: флакон темного скла з внутрішньою крапельницею і кришкою, що загвинчується
Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі



РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04850
Новий
chat Коментарі (2)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right