Розпродаж! Ефiрна олiя iсопу Збільшити для перегляду

Ефiрна олiя iсопу

Новий товар

Iсоп з його тонким

заспокійливим ароматом корисний не тільки для поправки нервів, він ще й зміцнює волосся. Антикуперозна і омолоджуюча властивість затребувана в догляді за шкірою будь-якого типу

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 2 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 2 балів які можна конвертувати в сертифікат на 0,40 грн.


49,00 грн

  • 5 г

Додати до списку бажань


Ефiрна олiя iсопу

INCI: Hyssop (Hyssopus officinalis) Essential Oil 

Зовнішній вигляд: жовте плинна олія з різким трав'яним ароматом

Активні речовини: ізопінокамфон, пінокамфон, лімонен, β-бурбон, β-каріофіллен, аллоаромадендрен, гермакрен, γ-кадинен

Метод отримання: водно-парова дистиляція суцвіть

Властивості: антисептик, спазмолітик, підвищує тиск, знімає жар і лихоманку, загоює; адаптоген

Ефірна олія ісопу є універсальною для використання в косметиці: волоссю надає блиск, а шкірі забезпечує рівномірність тону. Олієсуміш з пальмарозою і петігреном допоможе зняти почервоніння у крил носа і послабити куперозні прояви.

Крем від зморшок з ісопом — засіб перевірений, адже ефірна олія значно глибше проникає в шкіру і стимулює оновлення на клітинному рівні. Ефірна олія ісопу важлива при будь-якому типі шкірі, не фототоксична, має бактерицидну дію.

Сироватка від прищів з ісопом швидко купірує запалення, матує жирну вугрувату шкіру і вирівнює її тон. Після маски на жовтій глині ​​та ісопі з лавандою обличчя стає гладеньким і ніжним. У чистому вигляді можна припекти прищик, в розбавленому вигляді — це чудовий антисептик на будь-який випадок життя. Iсоп відмінно рубцює пошкодження на шкірі, може навіть звести бородавку або натоптиш.

Масаж ніг з ісоповою олією показаний при втомлених м'язах, до того ж, ця аромапроцедура відмінно знімає спазм.

Психоемоційна дія аромату ісопу затребувана при постійних стресах і розгубленості: ніжний аромат мобілізує увагу і логіку, допомагаючи адаптуватися до нового середовища. Відмінна олія для подорожей, відряджень, відповідальних перемовин — нових умов для придбання життєвого досвіду і дозованої витрати енергії.

Застосування: косметичне (0,5-1,5%) або лікувальне (3%), для дітей і літніх знижуйте дозування в 2-5 разів.

Розчинення. Для концентрованої ефірної субстанції обов'язково потрібна речовина-емульгатор: сіль, мед, молоко, йогурт, цукор, базова олія, спирт або горілка, полісорбати. Залежно від кінцевого продукту підбирають емульгатор. Універсальними для косметики є полісорбат і спирт.

Дозування усереднене:
- ванна повна — 1-2 краплі на речовину-емульгатор
- аромаспрей для повітря — 3-5 краплі на 5 мл емульгатора
- аромалампи — 1-2 краплі
- сіль для ванн, мило — 20 крапель на 1 кг
- компресс — 3 краплі на 500 мл воды 
- массаж, аромасвiчки, сироватки — 10 капель на 50 мл базы 
- змiцнення волосся — 3-5 крапель на 5 мл базової оліі
- збагачення емульсій, деотальку — 4-5 крапель на 10 г засобу

Запобіжні заходи: підвищує артеріальний тиск, тільки для зовнішнього застосування

Упаковка: флакон темного скла з внутрішньою крапельницею і кришкою, що загвинчується

Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Написати відгук

Ефiрна олiя iсопу

Ефiрна олiя iсопу

Iсоп з його тонким

заспокійливим ароматом корисний не тільки для поправки нервів, він ще й зміцнює волосся. Антикуперозна і омолоджуюча властивість затребувана в догляді за шкірою будь-якого типу