Ефірна олія неролі, 3%-вий розчин

Новий товар

Ефірна олія неролі

представлена розчином в концентрації 3%, цієї крихітної частки натурального активу досить для того, щоб застосовувати його в косметиці й ароматерапії

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


33,00 грн

  • 5 г

Додати до списку бажань


Ефірна олія неролі, 3-відсотковий розчин


INCI: Neroli (Citrus aurantium var. Amara) Essential Oil, 3% diluted in Jojoba

Зовнішній вигляд: жовта олія з багатогранним ароматом квітів і приємною гіркуватістю, елегантний запах, що обволікає

Активні речовини: оцімен, камфен, лімонен, індол, дипентен, ліналоол, гераніол, нерол, жасмон, ліналилацетат, неролідол, евгенол, метілантранілат, фарнезолу

Метод отримання: натуральне, розчин 3% в олії жожоба

Властивості: омолоджуюча, бактерицидна, регенеруюча, дезодоруюча; афродизіак, знімає втому і виводить з пригніченого стану

Ефірна олія неролі — надзвичайно концентрована речовина, тому її використовують в сильно розбавленому вигляді. Дана олія — це 3%-вий розчин натуральної ефірної олії неролі в базовій жожоба, зручна і економна форма для застосування в косметиці й ароматерапії.

Олія неролі від зморшок використовується в елітному сегменті косметики, масаж Жаке з цим компонентом стає в кілька разів ефективніше: досвідчені косметологи знають це чудово.

Ефірні олії для волосся можуть багато, але олія неролі швидко відновлює водно-жировий баланс шкіри голови. Це допомагає позбутися від сухості або жирності при коренях — 3%-вий розчин зручно додавати в шампунь, не боячись, що він втратить густину.

Від зморшок неролі використовують в кремах, масках, сироватках, крім потужної регенерації клітин, олія чудово дезодорує шкіру і надає їй тонкого, ледь вловимого аромату. Якщо будете «нашаровувати» нероліевий запах на шкіру, то досягнете стійкого парфумерного ефекту: гель для душу, крем для тіла, туалетна вода або міст для волосся будуть підтримувати запашний фльор протягом усього дня.

Бактерицидна і себорегулююча дія неролі корисна вугруватій шкірі, втім, олія є універсальною і рекомендована будь-якому типу шкіри. Вона чудово пом'якшує і зволожує шкіру, даруючи їй гладкість і пружність.

Антикуперозна властивість допомагає послабити почервоніння у крил носа, підсилює капіляропротекторну властивість косметики.

Вплив неролі на психіку благотворний: аромат знімає стрес і заспокоює прискорене серцебиття, гармонізує настрій і додає сил для прийняття серйозних рішень. Знаний афродизіак, без якого не обходиться жодна суміш для спокушання.

Застосування: в косметиці (1-3%), в ароматерапії та лікувальних цілях (4%), дітям та людям похилого віку дозування належить знижувати в 2-4 рази.

Розчинення. Готовий 3%-вий розчин ефірної олії в жожоба можна розводити і далі. Зазвичай використовують емульгуючу речовину: жирну олію, спирт, полісорбат, популярні також сіль, цукор, мед, молоко, йогурт тощо.

Парфумерно-косметичне дозування:
- спиртові парфуми — 10 крапель на 50 мл основи,
- освіжувач повітря — 20-30 крапель на 10 мл полісорбату-80,
- масажна плитка, мило — 25 крапель на 1 кг,
- сироватки, креми, емульсії — 10 крапель на 50 мл основи,
- поліпшення піномиючих формул — 5 крапель на 25 мл базового засобу,
- парфумований спрей для тіла або волосся — 15-20 крапель на 50 мл води.

Запобіжні заходи: застосовувати зовнішньо

Упаковка: флакон темного скла з кришкою-гвинтом і внутрішньою крапельницею

Зберігати в сухому темному місці при кімнатній температурі

Виробник: США

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2018-11-03

Срок годности...

Здравствуйте! Срок годности.Спасибо.

  • 0 з 1 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Ефірна олія неролі, 3%-вий розчин

Ефірна олія неролі, 3%-вий розчин

Ефірна олія неролі

представлена розчином в концентрації 3%, цієї крихітної частки натурального активу досить для того, щоб застосовувати його в косметиці й ароматерапії