Сепіцид

Новий товар

Рідкий консервант

з парабенів і феноксиетанолу захищає косметику і має протигрибкову дію. Легко вводиться в спреї, емульсії, мазі; підходить для дитячої косметики

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


29,00 грн

  • 10 г

Додати до списку бажань


Сепіцид

INCI: Sepicide HB; Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben

Зовнішній вигляд: прозора рідина

Розчинність: легко у воді

Сепіцид як дієвий консервант використовується в косметиці — незмивній, пінній, дитячій. Не подразнює шкіру або слизові, підходить для шкіри будь-якого типу. Стабільність і тривалість дії (1-3 роки) забезпечили Сепіциду популярність в фармакології та косметології.

Рідкий консервант Сепіцид легко вводиться в косметику, зазвичай його додають в активну фазу емульсії. Косметичний консервант Сепіцид має бактерицидну і протигрибкову дію — його використовують в лікувальних мазях і спреях від грибка.

Консервант Sepicide HB — це суміш парабенів і феноксиетанолу, яка надійно захищає від грампозитивних і грамнегативних бактерій, дріжджів або цвілі.

Властивості:
- не подразнює шкіру і слизову,
- бактерицид і фунгіцид,
- простий в застосуванні,
- гарантія консервуючої властивості 1-3 роки,
- не замутняє розчини.

Косметичне застосування: 0,5-1,5%, введення в активну фазу
- емульсії, сироватки, гелі — 1%,
- змивна косметика — 1,5%,
- дитяча косметика, крем під очі — 0,5%.

Зберігання: щільно закупореним при кімнатній температурі вдалині від тепла і світла.

Виробник: Франція

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2017-12-21

Свойства

Здравствуйте, Виктория! Мы отправим запрос производителю и уточним информацию. Как только получим ответ, обязательно отпишемся.

Оцінка 
2017-12-20

растворимость

Производитель рекомендует Сеписайд как консервант жирной фазы. Это Вы сами придумали, что он теряет свои свойства? Ещё раз повторяю - в воде не растворяется, лежит каплями. В средствах без жирной фазы обязательно растворять в пропиленгликолиевых экстрактах.

Оцінка 
2017-12-20

Растворимость

Здравствуйте, Виктория! Согласно описанию производителя, сепицид вводится с активной фазой или в готовый продукт, т.к. не допускается его нагревание более 40 С.
Кроме того при введении его в масляную фазу теряются его антисептические свойства

Оцінка 
2017-12-19

растворимость

Насколько я знаю ( и об этом говорят источники) , сеписайд нужно растворять в масле или пропиленгликоле, в воде растворим в дозировке не более 0,3%, иначе лежит каплями на дне. Разъясните, пожалуйста.

Оцінка 
2017-06-13

Как использовать

Здравствуйте, Лилия! Сепицид можно использовать в уходе за полостью рта.
В некоторых особо натуральных пастах используют тимол — это производная тимьяна, отлично консервирует и губит микробы. И аромат приятный.

Оцінка 
2017-06-13

Для зубної пасти

Чи підходить?

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Сепіцид

Сепіцид

Рідкий консервант

з парабенів і феноксиетанолу захищає косметику і має протигрибкову дію. Легко вводиться в спреї, емульсії, мазі; підходить для дитячої косметики