Пігмент для свічок
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродаж!Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Пігмент для свічок

Кольорові пігменти для свічок

допоможуть перетворити ваші вироби у твори мистецтва. Поєднання різних відтінків подарують нові знахідки в колірному рішенні.

  • 5 г
  • коричневий

10,00 ₴ Без податку

10,00 ₴ без ПДВ

block Розпродано

local_shipping Безкоштовна доставка лише для замовлень понад 2000 гривень — по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Пігмент для свічок


Жиророзчинні пігменти для свічок потрібні для додання свічковій масі з парафіну і воску різних кольорів. Забарвлювати свічки можна двома способами: повне фарбування має на увазі пігментацію всій свічковий маси для подальшої заливки у форми, а поверхневе дозволяє отримати різні ефекти: в цьому випадку готова свічка занурюється в підфарбований пігментом розплавлений парафін.

Пігменти наші стійкі, підходять для різного типу парафінових і воскових свічок: заливних і різьблених. Соковиті кольори забезпечені. Пігменти зручно змішувати між собою для досягнення потрібної гамми. Для гелевих свічок цей пігмент не підійде.

Витрата пігменту на 1 кг парафіну: 2-4 г для фарбування маси, 10 г - для фарбування методом занурення.

Метод застосування: пігмент додати в розплавлену свічкову основу до повного розчинення, перемішати до однорідності забарвлення маси. Перевищення дозування пігменту може призвести до погіршення горіння свічки.

Кольори пігментів: білий, чорний, бежевий, фуксія, синій, помаранчевий, бордовий, коричневий, неоновий жовтий, жовтий, ніжно-рожевий, неоновий рожевий, зелений.

03863
Новий
chat Коментарі (3)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right