Нерафінована олія баобаба

Новий товар

 Живлення і зволоження

будь-якого типу шкіри. Потужно зміцнює волосся і нігті. Легко розподіляється і вбирається. Олійна фаза емульсій.



Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 2 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 2 балів які можна конвертувати в сертифікат на 0,40 грн.


42,00 грн

  • 10 мл

Додати до списку бажань


Олія баобаба нерафінована

Метод отримання: холодний віджим насіння
Температурний режим: олія застигає при зниженні температури
INCI: Baobab (Adansonia digitata) Seed Oil
Активні речовини: поліненасичені жирні кислоти (
олеїнова, лінолева, ліноленова і арахідонова), омега-кислоти (3, 6 і 9), жирні насичені кислоти (пальмітинова і стеаринова), вітаміни А, D, Е, фітостерини

Олія для нігтів
Гігантське дерево баобаб надзвичайно життєздатне: олія з насіння цього диво-дерева також вражає косметологів своїми талантами. Потужна пом'якшувальна дія жирних кислот робить олію обов'язковою у програмі догляду за дитячою і примхливою ​​шкірою. Олія навіть у чистому вигляді миттєво вбирається в шкіру і зволожує. Додавання 5% олії в батер або мило пом'якшить косметичну формулу і принесе ще більше користі шкірі.
Волосся з віком стає слабше, однак після баобабових масок і обгортань можна підсилити його блиск і додати сил. Шампуні з колагеном доповнять ефект, а спреї допоможуть у щоденному вітамінному догляді.
Зміцнення нігтів і вітамінізація роблять свою справу поступово: тиждень за тижнем втирайте чисту олію баобаба в кутикулу нігтя. Через місяць можна вже милуватися гладкою і сильною нігтьової пластиною.
Зрілій шкірі баобаб посилить еластичність, відновить після пілінгів, освітлить плями і рубці. Допоможе і при куперозі, до того ж це сильний антиоксидант, дружить з баобабом! Масаж тіла з олією баобаба відмінно лімфодренує, попутньо зміцнюючи і розгладжуючи шкіру. Профілактику стрий добре проводити сумішшю олій ши і баобаба.
Високий вміст ненасичених жирних кислот лікує і розгладжує шкіру. Якщо ваша шкіра суха до неподобства, скористайтеся гідрофільними плитками для її очищення. До їх складу додайте масло какао і баобаба. Після ванни або душу шкіра буде вам вдячна.
Загоєння - один з талантів баобабових олій.
Опіки (сонячні або термічні), пошкодження шкіри швидко пройдуть, якщо наносити на них олію, потроху, даючи шкірі увібрати її цілком. Якщо атакували прищики, нанесіть на обличчя олію баобаба і куркуми з парою крапель ефірної олії (розмаринуабо ялівцю), через 15 хвилин промокніть залишки маски серветкою. Олія не забиває пори, тому сміливо вводите її в догляд за вугруватою шкірою.
Властивості:
- Матуюча
- Глибоко зволожуюча,
- Загоююча,
- Розгладжуюча і
заспокійлива,
- Зміцнює волосся і нігті.
Косметичне застосування: 1-100%
- Сироватки для пружності шкіри - 5-7%, до 100%
- Зволожуючі креми для атопічної шкіри - 3-5%
- Загоювальні бальзами і помади - 5-10%
- Зміцнення волосся - 2-10%
- Догляд за нігтями і кутикулою - 15-20%
- Збите масло, масаж - 15-25%.
Зберігання: щільно закупореній в прохолодному темному місці. При зниженні температури олія застигає, після танення можливий легкий осад і крупинки, які не впливають на властивості олії.
Виробник: Німеччина

Упаковка: прозорі пластикові флакони

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2016-01-04

Идеальное

Экономлю такое чудное масло. Наношу на увлажнённое лицо. Впитывается легко, быстро и не оставляет жирный след. Кожа как попка младенца после масла. Обязательно и в крема буду добавлять.

  • 3 з 3 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Нерафінована олія баобаба

Нерафінована олія баобаба

 Живлення і зволоження

будь-якого типу шкіри. Потужно зміцнює волосся і нігті. Легко розподіляється і вбирається. Олійна фаза емульсій.