Нерафінована олія арахісу

Новий товар

Живить шкіру,

повертаючи тонус і пружність. Вбирається без залишку і жирного блиску, утримує в шкірі вологу

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


25,00 грн

  • 25 мл

Додати до списку бажань


Нерафінована олія арахісу

INCI: Peanut (Arachis hypogaea) Oil

Активні речовини: жирні кислоти (олеїнова, пальмітинова, лінолева, стеаринова), білкові речовини, крохмаль, вітамін Е, холін, бетаїн

Метод отримання: холодне віджимання ядерець

Арахіс багатий лінолевою кислотою, що дуже важливо в догляді за в'янучою або розбалансованою шкірою. Олія має приємний аромат, її складно заглушити навіть ефірними оліями.

Користь олії арахісу для шкіри велика: пом'якшуючи і живлячи, олійна плівочка допомагає знизити втрату вологи з поверхні шкіри. В результаті шкіра виглядає набагато молодше, набуває здорового тону і еластичності.

Олійні суміші для масажу з 10% арахісової добавки люблять масажисти: суміш відмінно ковзає по шкірі і не перевантажує її жирами.

Олія арахісу для сухої шкіри — справжній порятунок, особливо в холодну пору року. Натуральний емолент, він швидко вбирається в шкіру, знімає стягнутість, викликану втратою вологи.

Властивості:
- пом'якшувальна,
- поживна,
- вологоутримуюча,
- захисна,
- загоююча.

Косметичне застосування: 1-100%
- масажні суміші — 5-10%,
- сироватки олійні — 2-4%,
- догляд за сухою шкірою — 5-10%,
- поліпшення пiномиючих формул — 1-3%,
- мазі і бальзами — 10-15%,
- емульсії — 2%.

Зберігання: щільно закупореним в темному місці при кімнатній температурі

Виробник: Україна

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Написати відгук

Нерафінована олія арахісу

Нерафінована олія арахісу

Живить шкіру,

повертаючи тонус і пружність. Вбирається без залишку і жирного блиску, утримує в шкірі вологу