My Burberry, Burberry парфумерна композиція
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ My Burberry, Burberry парфумерна композиція

Класика квіткового хору

в парфумерній формулі звучить природньо та легко. Аромат для тих, кому близька стриманість і елегантність. Англійський сад в ранковому тумані — перше і єдине враження від цього парфуму. 

  • 10 г

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

«My Burberry», Burberry

Розчинність: легко в спиртах (етанолі, пропіленгліколі, парфумерному спирті, бензилі, ізопропілі, ізопропілміристаті, діетилфталаті) зі збереженням прозорості розчину: відмінно змішується з оліями; розчиняється у воді

Верхні ноти: бергамот, запашний солодкий горошок
Ноти серця: бурбонська герань, кремова фрезія, цидонія
Ноти шлейфа: індонезійські пачулі, болгарська троянда

Парфумоване мило

Формула парфуму «My Burberry» стала відображенням британських традицій, це парфумерна вишуканість і непохитний спокій в одному флаконі. Аромат квітів від Burberry величний і скромний водночас. Такі невибагливі запахи оцінять досвідчені спокусниці, яким не потрібно доводити свою чарівність. Шлейф англійського саду надає їм не тільки впевненість у власних чарах, але й елегантність.

Запашний горошок-перець і чарівна айва додають аромату особливу чарівність, виводячи парфум з ніші банальних. Пелюстки троянди освіжають серце аромату, а зелена і нагадуюча м'яту нота герані органічно вписується в англійські парфуми. Відчуття саду після дощу надають пачулі, які одночасно гасять солодкість фрезії. Британські традиції стриманості стиля відображені в ароматі від «My Burberry» в повній мірі.

Ароматичний букет з нотами і гранню дігідромірценола — доречний варіант для додання косметиці аромату «My Burberry». Віддушка легко змішується з ДЕФ, тому спокійно вводіть ії в косметику для тіла. Запашний брусок мила, в який додано парфуми, є улюбленим косметичним засобом англійських леді.

Базовий рецепт парфумів на 30 мл:

- парфумерна композиція My Burberry, Burberry 10 г,

- аромафікс 1 мл або діетилфталат 5 крапель,

- спирт харчовий або медичний.

04199
Новий
Вага
10 г
Категорія
Для жінок
Класифікація
Класична парфумерія
Тип аромату
Квітковий
Фруктовий
Ароматні ноти
Бергамот
Герань
Пачулі
Перець
Троянда
Фрезія
chat Коментарі (4)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right